Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Hoca'nin aciklamalarini merak ediyorum, bakalim bizim dusundugumuz mevkilere oyuncu bakiyorlar mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kjaer , Musa , 8 numara kim olabilir bilmiyorumBir başka deyisle Scout transferi için yer yok bu 3 transfer bizi baya level atlatması gereken transferler olmalı
Geçen sene takip etmedim pek Sevilla'yı o yüzden nasıl oynadığını bilmiyorum. Ama bu daha çok 6 numara bir oyuncu galiba. Öyle hatırlıyorum. @Can BÜYÜK@Alper Altun Johannes Geis - Player Profile 18/19 abi, shalke kadroda düşünmüyomuş.8 numarada başarılı mı bu arkadaş,kiralayabilir miyiz acaba
Eski konu kapanmış orada cevap veremedim sana Sergen.Geçen sene takip etmedim pek Sevilla'yı o yüzden nasıl oynadığını bilmiyorum. Ama bu daha çok 6 numara bir oyuncu galiba. Öyle hatırlıyorum. @Can BÜYÜK
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
max meyere ne diyosun abi,imkansız mı biizm için? höwedesi de kadroda düşünmüyomuş shalkeEski konu kapanmış orada cevap veremedim sana Sergen.
Evet daha çok 6 numara bu adam. 8 de yetersiz kalır. Zaten Bundesliga dan bir takıma gider muhtemelen en kötü.
sent via GSC
Max Meyer muazzam bir adam.max meyere ne diyosun abi,imkansız mı biizm için? höwedesi de kadroda düşünmüyomuş shalke
Belki kimse farkinda degil ama simdiye kadar 9 oyuncu ile yollarimizi ayirdik.
Ahmet-Carole-Tarik-Tolga-Selcuk-Endogan ve Eren kaldi gitmesi gereken.
Yeniceri Ahmet disindakilerin sözlesmesi bu sezon sonunda bitiyor ayrica.
Bunlara alacaklarının belirli bir kısmını cash verip yollasak fena olmaz aslında.Belki kimse farkinda degil ama simdiye kadar 9 oyuncu ile yollarimizi ayirdik.
Ahmet-Carole-Tarik-Tolga-Selcuk-Endogan ve Eren kaldi gitmesi gereken.
Yeniceri Ahmet disindakilerin sözlesmesi bu sezon sonunda bitiyor ayrica.
Tarik'la 10 yillik falan sözlesme mi yaptik lanet olasi sözlesme bi türlü bitmedi
UEFA sadece Tarık transferini ve oynadığı maç sayısını irdelese bile billur geçip ceza vermeliydi bize. Zaten verdiler de sonrasında.
Ahmet, Carole, Tolga ve Eren'in iyi kotu bir piyasasi var. Satinalan olacaktir. Selcuk malulen emekli olur. Tarik, Endogan bizden haksiz yere, yatarak kazandigi paralarla (insallah hayrini gormezler) olunceye kadar yasar giderler..Bunlara alacaklarının belirli bir kısmını cash verip yollasak fena olmaz aslında.
Durduk yere kadroda yer kaplıyorlar. Saçmasapan sözleşmeler yüzünden bir de oynamadıkları halde bonuslar alıyorlar.
Sırf zarar.
sent via GSC