Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmed musa sıcak
kamil glik sıcak
miranda sıcak
ndiaye sıcak
trezgeuet sıcak
lucas perez sıcak
emre akbaba sıcak
aboubakar soğuk
kalinic soğuk
markovic soğuk
deniz türüç soğuk

böyle bişey yapmışlar

Kaleci için Sinan Bolat ismi geçiyor. Bizdeyken hiç güven vermedi ama Belçika’da formunu yükseltmiş diyorlar. Bence fena iş olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry icin bir takimla anlasmis olabilirmiyiz? Belki Trezeguetin fiyatini düsrmek icin bilerek bildirmiyorlar.

Garryi sattimizi ögrenirse Kasimpasa bence hayatta fiyatini düsürmezler.

sinan bolat iyiyse gelsin,kupa finalinde iyiydi.ve o stresli gencler macında sogukkanlıydı,semihin hatası malum...

Sinan geçen sene Belçika’da yılın kalecisi seçilmiş. 29 maçta 36 gol yemiş ve 11 maçta clean sheet olmuş. Antwerp ölçeğinde bir takımla bunları başarması ilgi çekici. Bence bu şartlarda Hocanın Musleraya birşey olursa çekinmeden güvenebileceğimiz tecrübeli bir isim tanımlamasına uyuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanın Fernando, Donk ve Selçuk'u yeterli görüp orta sahaya transferi gerekli görmediğine dair bir beyanat okudum. Aslı var mı?

la abi şu garry'i bi satamadınız gitti. yeter artık takımın en iyi oyuncusu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaleci home grown kurali yüzünden bence türkiyeden biri olmali. Serdar, Ahmet ve Selcukla zaten terk 3 tane öyle oyuncumuz var.

Evet var hoca wp'den yazdı bana 'Orta saha tamam, donk ve fernando varken ne gerek var transfere' dedi.
Hadsizlik olmasın ama genel kanı bu 3'lünün yeterli gelmeyeceği yönünde. Hocaya wp'den bu şekilde görüş farklılıklarımız olduğunu ve bu konuya dair tekrardan bir durum değerlendirmesi yapmasını rica ettiğimizi iletirsen sevinirim üstad.

Hocanın Fernando, Donk ve Selçuk'u yeterli görüp orta sahaya transferi gerekli görmediğine dair bir beyanat okudum. Aslı var mı?
biz aslen hocadan iki yönlü ortasaha oyuncusu istedğini duyduk..hoca 6 numaraya transfer yok dedi,fernando,donk ve selcuk derken...hocanın videosunu izle istersen

biz aslen hocadan iki yönlü ortasaha oyuncusu istedğini duyduk..hoca 6 numaraya transfer yok dedi,fernando,donk ve selcuk derken...hocanın videosunu izle istersen
A Spor'un alt yazısını okuyup sordum Sergen. :asd: 6 yeter, 8 bakıyoruz tarzı yazmamış mallar. Hocanın ağzından direkt orta sahaya ihtiyacımız yok yazmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt