- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel haber darısı selçuk'un başına![]()
Endogan fesih, 500 bin TL ödemisiz sadece
Bu şekildeyse hiç gerek yok. Aspor'un alt yazısında hocanın ağzından direkt olarak orta saha transferini kapadık minvalinde bir yazı girmişlerdi. Buna istinaden sordum.sence de gerek var mı merkeze bi 6 numara daha. Hoca box-to-box istiyoruz dedi
ya şu aspor kapansa keşke.salak salak haber yapıyolar.Bu şekildeyse hiç gerek yok. Aspor'un alt yazısında hocanın ağzından direkt olarak orta saha transferini kapadık minvalinde bir yazı girmişlerdi. Buna istinaden sordum.
o bizim kalbimize dokundu renkdash neden yaramıza tuz basıyorsun, bu ayrılık kalbimizi dağladı resmen.
Hocamız orta saha transferi kapandı dediyse kapanmıştır.2 kişi oynamayacak mı zaten , donk selçuk tolga belhanda fernando , 5 kişi var yeter de artar bile.Bu şekildeyse hiç gerek yok. Aspor'un alt yazısında hocanın ağzından direkt olarak orta saha transferini kapadık minvalinde bir yazı girmişlerdi. Buna istinaden sordum.