Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt Yapi diyoruz da adamlar 18 yasinda ama a takim da oynadiklari dakika sifir

Büyük takimlarda alt Yapi oyuncularinin arasinda yetenekli oyuncular olabilir Ama sadece yetenekle olmuyor bu isler

20 alt yapi oyuncusu arasindan sadece 1-2 tane yetenekleri disinda ben futbolcuyum diyen cocuklar cikabilir,bu bahsettigim durum da Türkiye de 10 yilda bir oluyor

38530.jpg

38531.jpg

1 Kaleci
2 Stoper
1 Sol Bek
2 Orta Saha
1 Forvet

Daha 7 transfer gerekli. Kimse uyumasin. Tarik, Ahmet, Carole, Tolga, Selcuk, Eren de gitmeli.​
Kaleci
Stoper
Orta saha ve forvet olur.

Carole giderse sol bek alınır ancak.

İk stoperi ve iki orta sahayı unut Murat

Eger bu rakam dogruysa helal olsun, 1.4 milyon bu piyasada hic birsey

Belhandayi göndermeliyiz yahu

Bukadar korkak Galatasarayli taraftar hayatimda gormedim. Yahu birak allasen, adamlar 3 tane genc almis niye korkuyorsunuz anlamis degilim.

Aldiklari yetenekleri elit ve ust seviyede degiller, zaten ulkede 3-4 gol bir kac assist yaptinmi zaten medya pompalamaya basladimi ooovvv yetenek aldik len oluyor.

1 oyuncu hollandanin vasat takimlarinda, Jupiler league gercekten kotu. Kendim hollandada yasiyorum ve ondan soyluyorum.

2 tane de altinordu dan alinmis

korkmayin yaw..

Şu aptal Trezeguet yerine orta saha ve stoper kovalasak daha iyi değilmi yeter bilmemne

Rakiplerimiz de illa ki takviyeler yapacaktir, isterlerse 10 tane genc yetenek veya yildiz alsinlar bize ne yaw niye bu kadar dert ettiniz sadece haberi paylastik ve uzerine yorum yaptik okadar

Bizim kadro hala #1, ustelik bizim TD #1

3-4 transfer daha yapilir sonra herkesi tokatlamaya devam edecegiz

Güntekin Onay: “Bir santrforda olması gereken tüm yetenekler Eren Derdiyok’ta mevcut.’’

Sende bir spor muhabiri için gerekli olan hiç birşey olmadığı için Eren yorumun yok hükmünde.

rakip takımlar yerli alınca yabancı sınırı geliyo muhabbetine de kıl oluyorum ya.bunu rakip taraftarlar da yapıyor.fenerbahcenin yerlileri cok mu kaliteli veyahut bjknin ?bjk belki biraz iyiyd bu konuda.ama gökhan töre sakattı ortada yok 2 senedir,oguzhan 2 sezondur katkı vermiyor,gökhan gönül yaşlandı.caner yedek.genc ve yetenekli yerli futbolcu varsa tabiki alınır.

besıktas bilhassa alır,çünkü ekonomik olarak cok kötüler.yabancı sınırı gelmez,ne ali koç ne de fiko bunu kabul eder.çünkü 1 kez şampiyon olundugunda,şampiyonlar liginde olası bi basarıda müthiş paralar geliyor.

ali koç projelerini gercekleştirmek istiyosa olası bi yabancı sınırı onu yerle bir eder,fiko ise beleş yabancı bulup parlatmayı seviyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt