Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyuncular Feneri mi kurtaracak? haha, bu 18 yasindaki bebeyi yiyip bitirirler burda. Zaten okadar yetenekli olsaydi Hollanda'da Ajax, Psv veya Feyenoord kapmisti.

Abartmayin.

Yalnız fener oyun anlamında baya ilerlemiş top oynamayı öğreniyorlar yavaştan

Yeni sistemde bunlar yabancı sayılmıyor mu la?

Bu oyuncular Feneri mi kurtaracak? haha, bu 18 yasindaki bebeyi yiyip bitirirler burda. Zaten okadar yetenekli olsaydi Hollanda'da Ajax, Psv veya Feyenoord kapmisti.

Abartmayin.
ferdi kadıoglu yeteneklide,sabrederler mi bilmiyorum.u21ede gönderebilirler

Fatih hoca genc gurbetci almak yerine alt yapiya sans vermek istiyor galiba, Ozan Kabak ve Celil gelecek sezon A Takimda olabilir

lanis hagi
kerim frei
emre mor

vs bir kaç gurbetçi genç almalıyız.altyapı zaten cok iyi

Fb herhangi bir oyuncu aldığında ya da almak üzere olduğunda bu foruma pek yaklaşmamak lazım.

Gereksiz sinir yapan postlar oluyor.

Altyapıdan umitliyim bende ama iş futbolcuda bitiyor bı yerde bakalım

Ali Koc'un yaptigi transferlerin mantigi yok bir kere.

Genc oyuncu alirsin, alinmaz degil ama nezaman alirsin. Senin as 11'in iyise ve oraya eksik bolgelere takviye yaparsan, o transferlerin ustune genclerle doldurursun.

Suanki itibariyle Fenerin

2 stoper
1 sol bek
2 orta saha
1 kanat
1 forvet

Lazim, bunlar as kadroya lazim. Ali koc sadece turk potansiyel genclere topluyor, bunlar mi kurtaracak kos koca feneri?

Mesela bizim kadroyu dusunun, simdi eksik yerlerine takviye yapiyoruz, oralari tamamladikmi. Mesela genc solbek yusuf'u aliriz transferi tamamlariz.

fenerbahcenin yerli kadrosu tırt.bu transferleri yapmak zorundalar.tutar ya da tutmaz ,deniyolar.biz de gurbetçi gençlere yönelmeliyiz.mutlaka buluruz 2-3 tane potansiyel

2015 sonrası Süper Lig'e transfer olup Milli Takımda oynamayan gurbetçiler yabancı sayılıyor benim bildiğim. Bu Hollanda u18 oyuncusu gözüküyor.

Galatasaray:

Ozan Kabak (?)
Celil Yuksel (?)
Yunus Akgun (?)
Ahmet Sivri (?)

Fenerbahce:

Ozan Tufan
Salih Ucan
Oguz Kagan Guctekin
Baris Alici
Berke Ozer
Ferdi Kadioglu

Besiktas:

Orkan Cinar
Dorukhan Tokoz
Guven Yalcin

Atalay hepsinden daha potansiyelli gözüküyordu noldu o arkadaşa ?

Çift yönlü orta sahalarda hocanın seveceği tipte adamlara baktım , alabilirliğimize baktım Ndiaye olmazsa belki de bunlardan biri olur .
Duncan,Ndong,Darida,Obiang
Reis bu isimleri kiralamak veya maliyetsiz halledebilmek çok zor gibi Rodrigues-Feghouli-Belhanda filan satılırsa anca

Galatasaray:

Ozan Kabak (?)
Celil Yuksel (?)
Yunus Akgun (?)
Ahmet Sivri (?)

Fenerbahce:

Ozan Tufan
Salih Ucan
Oguz Kagan Guctekin
Baris Alici
Berke Ozer
Ferdi Kadioglu

Besiktas:

Orkan Cinar
Dorukhan Tokoz
Guven Yalcin
Galatasaraya 4 değil 10 oyuncu yazılmalı.listemde 30 tane genç var ama 30u birden fazla oluyo ne yazıkki

Onyekuru transferinden sonra neden bir kanat oyuncusu daha almaya calisiyorlar

Bunun tek mantikli cevabi Rodrigues yolcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt