- 1 Mayıs 2018
- 58.561
- 49.337
- 3.873
Bu oyuncular Feneri mi kurtaracak? haha, bu 18 yasindaki bebeyi yiyip bitirirler burda. Zaten okadar yetenekli olsaydi Hollanda'da Ajax, Psv veya Feyenoord kapmisti.
Abartmayin.
Abartmayin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferdi kadıoglu yeteneklide,sabrederler mi bilmiyorum.u21ede gönderebilirlerBu oyuncular Feneri mi kurtaracak? haha, bu 18 yasindaki bebeyi yiyip bitirirler burda. Zaten okadar yetenekli olsaydi Hollanda'da Ajax, Psv veya Feyenoord kapmisti.
Abartmayin.
Rakip amatör seviyesinde yalnız.Yalnız fener oyun anlamında baya ilerlemiş top oynamayı öğreniyorlar yavaştan
Aklıma bunu getirdin yav fm deyince
Oyun ablayışı değişmiş çok net belli ama ligde ezerler bu kadrolarını orası ayrıRakip amatör seviyesinde yalnız.
Reis bu isimleri kiralamak veya maliyetsiz halledebilmek çok zor gibi Rodrigues-Feghouli-Belhanda filan satılırsa ancaÇift yönlü orta sahalarda hocanın seveceği tipte adamlara baktım , alabilirliğimize baktım Ndiaye olmazsa belki de bunlardan biri olur .
Duncan,Ndong,Darida,Obiang
Galatasaraya 4 değil 10 oyuncu yazılmalı.listemde 30 tane genç var ama 30u birden fazla oluyo ne yazıkkiGalatasaray:
Ozan Kabak (?)
Celil Yuksel (?)
Yunus Akgun (?)
Ahmet Sivri (?)
Fenerbahce:
Ozan Tufan
Salih Ucan
Oguz Kagan Guctekin
Baris Alici
Berke Ozer
Ferdi Kadioglu
Besiktas:
Orkan Cinar
Dorukhan Tokoz
Guven Yalcin
Daha önce de Fransa milli takımından birisini dedi ama trolledi sanırım. Rami dışında kimse yok ve o da imkansıa yakın.dün yazmış evet