Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiAX3jHW0AE4pZq

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener şansı hazırlık maçında bile devreye giriyor. Gole bak gole...

Linnnesten hic zara gormedik bana gelirse, adam ne zirvaliyor tas gibi topunu oynuyor. Basaksehir macinda superdi.

kasımpaşa takasla vermez bu adamı boşuna 3+ çöp vs yazmayın 6 milyon bayıl al diyo işine geliyosa,kendide bizi istiyo en 500 bin fazla vermişizdir diğer kulüplerden en harika bölge kanatlar hiç dokunmayın...
madem ortasaha lazım en kilit bölge çalış piyasayı yokla belhandayı sat yerine biri kiralık ndiaye olur bu çok isteniyo biride kiralık opsiyonlu(syzmanski,bennacer,jensen) iki merkez box to box al keyfimiz yerine gelsin...
carole fazlalık şutla al yedek forvetini...
bunlardan sonra elinde para kalırsa az bile olsa alanyayla görüş çöpleri gönder emre akbabayı al favori olarak başla sezona...

belhanda fanatikleri hariç kim hayır der bu ortasaha hattına ndiaye-emre akbaba-scout transferi(bennacer-syzmanski-jensen)

ne hikmetse her 2 senede bir kasimpasadan illa oyuncu alacagiz. donk, eren falan yetmedi herhalde.

2-1 koydular fb'ye ARO

Beyler transferi uzadı diye Trezegueti kötülemeye gerek yok. Elimizde en iyi bonservise satabileceğimiz maaşı düşük olan ve yaş/kariyer anlamında zirvede olan adam Rodrigues. Trezeguet ise ondan beş yaş daha genç ve potansiyeline henüz ulaşmamış bir kaliteli oyuncu. Satıştan elde edeceğimiz karla hem kaliteli bir oyuncuyu belki 3milyon + oyuncu ile bitireceğiz hem de transfer yapacağız. Bu ekonomik durumlar içinde bence gayet mantıklı bir strateji olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bumu öve öve bitiremediğiniz barış? Kötü değil ama bukadar abartılan ortamdan sonra çok çok dahasını bekledim

Bumu öve öve bitiremediğiniz barış? Kötü değil ama bukadar abartılan ortamdan sonra çok çok dahasını bekledim
çok ofsayta düşmüş galiba,aslen forvet o cocuk kesinlikle.fizik olarak zayıf oldugu için ezilmesi de normal.ben bi de çekingen gördüm.

çok ofsayta düşmüş galiba,aslen forvet o cocuk kesinlikle.fizik olarak zayıf oldugu için ezilmesi de normal.ben bi de çekingen gördüm.
21 yaşında bu arada.
Bu tür yetenekleri henüz gelişmemiş oyuncuya devamlı oynatmak gerekir.
Fener bunu yapmaz. Kiralık verilmeli devamlı oynaya bilecek yere. Salih uçan gibi yeteneği olan bitirdiler herifler mesela. Roma gibi oynamayacağı yere verdiler işte. Çok yetenekli o Salih aslında ama gelişimini engelledi adamlar

Bakalım belki gençlere şans vererek ilerler bunlar ama hiç zannetmiyorum açıkçası.

flP6lShW_bigger.jpg
Real Betis Balompié‏Onaylanmış hesap @RealBetis_en[/USER]
Takip et@RealBetis_en adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Find the new #RealBetis player
1f9d0.png
1f195.png
1f49a.png

DiAYKtMXUAEkplJ.jpg

11:36 - 13 Tem 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt