Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falco nasıl bir 8 numara isterdiniz demekle acaba birden fazla 8 alınacağını mı ima etti ? Yoksa ben anlamak istediğim gibi mi algılıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

transfer dönemi bitmeden lanis hagi hamlesi bekliyorum açıkçası

Ianis'i gelecek sezon gormek isterim aslinda, daha 19 yasinda. 1,5-2.5 arasi biter.

azad toptik,orkun kökçü bilmem ne twiterda herkes bu genclerden bahsediyo ama izlediler mi dogru düzgün sanmıyorum.almanyada,hollanda da dolu genç var.bjklisi,fenerlisi birden yıldızlardan,genclere döndüler.:D

berkeleri,barısları pompalamadan ötürü oluyo bunlar.devam edin bakalım.seneye bizi kupaları kaldırınca aglamak yok

Fb yine yanlış iş yapıyor. Cl ön elrmesi oynayacaklar ama kadroya takviye yapamadılar. Üstelik fernandao gitti. Şu an fbyi övenleri, Clden elendiklerinde göreceğim ben. Ha uzun vadede bu yerlilerden bir ikisi illaki tutar. Ama fb camiasında sabır yoktur bu sene başarısız olunxa cocuya tekmeyi basıp, ersunu getirirler ve filmi yine başa sararlar :)

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen aylarda bir haber okumuştum 2018 in başlarına doğru hoca bir akademi kuracak ve başına Hagi yi getirecek diye Hatta teknede görüşmeleri de olmuştu. Hoca bugün de akademiden bahsetti. Çok büyük bir ihtimalle Hagiyi getireceğiz akademinin başına Tabi bonusu da Ianis Hagi olacak :)

Geçen aylarda bir haber okumuştum 2018 in başlarına doğru hoca bir akademi kuracak ve başına Hagi yi getirecek diye Hatta teknede görüşmeleri de olmuştu. Hoca bugün de akademiden bahsetti. Çok büyük bir ihtimalle Hagiyi getireceğiz akademinin başına Tabi bonusu da Ianis Hagi olacak :)
evet böyle olacak.romanya basını da yazdı bikaç kere

images (13).webp

S.a

ne güzel şeyler yazdın öyle renktaş harika olur valla....

evet böyle olacak.romanya basını da yazdı bikaç kere
Zaten CL hayalin varsa tek çaren geniş kitleli oyuncu havuzu oluşturup sürekli as takıma çıkarmandır. Yoksa bir topçuya 40-50 milyon verecek seviyede değiliz. Doğru olanı yapıyor hoca ve o kupa gelecekse fatih hoca dönemi gelecek yoksa hayal...

ne güzel şeyler yazdın öyle renktaş harika olur valla....
Olacak olacak günü kurtarma evresi geçti artık. Bizim övgüyle bahsettiğimiz 2000jenerasyonunu büyük bir titizlik ile kuran da oydu zaten. Malum yollar ayrılınca yapamadık. Şimdi meyvesini alacağız. Ayrıca hoca Türkiye sportif direktörüydü yerli olarak Türkiye üzerindeki en fazla potansiyele sahip olan hocadır kendisi. En sevilen ve diğer teknik direktörlerden kendisini ayıran özelliği ise aynı anda hem günü kurtarır hem de uzun vadeli çalışmalar yapar . Hayırlısı diyelim :)

Zaten CL hayalin varsa tek çaren geniş kitleli oyuncu havuzu oluşturup sürekli as takıma çıkarmandır. Yoksa bir topçuya 40-50 milyon verecek seviyede değiliz. Doğru olanı yapıyor hoca ve o kupa gelecekse fatih hoca dönemi gelecek yoksa hayal...
fatih terim o kupayı kaldıracak bence.bazı insanlar özeldir,bunu hiç bişey değiştirmez..mesela bitane sezen aksu var.ve bitane fatih terim var.bunlar yapabileceklerinin en iyisini yapar,çünkü seçilmiş kişi bunlar.sezen aksu şımarık şarkısını yazdı,dünya sallandı.tarkan megastar oldu.inancları,yetenekleri vs bu insanlar büyük şeyler yapmak için geldi bu dünyaya.fatih terim ise bize nasip oldu çok şükür. yani kimse beklemezdi herhalde 46sında Türkiyeden cıkıp uefa kupasını kazanmasını.bu ülke için olağanüstüydü bu o zamanlar.

eger altyapı olayını dogru kullanırsa fatih hoca uefa kupası çok olası bikaç sene içinde,şampiyonlar ligi de kurulacak saglam kadro,takım olma arzusu,sonuna kadar mücadele ve GALATASARAY'ın zaman zaman real madrid,x takım vs başka takımlara karşı olan sonsuz isteği ile olabilir.gecen sene romadan o basarıyı beklemiyodu kimse.biz de yapabiliriz.

Kemer sıkıp kadroyu koruyup takımın değerlerini bu sene satmamalıyız. Bakınız tinercilere. 5 para etmeyecek adamlarını 10 liraya satıyorlar. Bunun sebebi Şampiyonlar Ligi. Topcuları orda piyasa yaptı. Bizim oyuncularda Şl de piyasa yapsın. Seneye Daha fazla gelir elde ederiz. Bu seneyi atlatmak lazım.

Bunun yanında da mesela Garry i 15 e satıp onun ayarında bi topçu kiralayıp bir de potansiyelli genç satın almak bizim aslında yıllarca yapmamaız gereken şeydir. Maddi olarak düzlüğe çıkarız o zaman. Sanırım kimden bahsettiğimi anladınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt