Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garrynin yaşına fazla takılmamak lazim. Everton Walcott (29) ve Sigurdsson (28) icin beraber toplam 60m pound falan ödedi mesela. Daha çok örnekler de vardir.

twitterda ben de dahil olmak üzere buraya duyumunu tasıdıgımız insanların bazıları fazla ergen geldi bana,rakip takımlar transfer yaptıgında tuhaf tuhaf twitler atıyolar.hiç yaşlarının adamı değiller.

201805252008377077_Injured-Kara-Mbodji-confident-of-playing-at-World-Cup_SECVPF.gif

Takımda eren-tolga-selçuk başta o devasa ücretleri alan bir çok avare olduğu halde max meyere yıllık 4m veremeyen yönetim ortalıkta iş adamıyım diye gezmezin pls.

transfer dönemi bitmeden lanis hagi hamlesi bekliyorum açıkçası
Galatasaray efsanesi Georghe Hagi'nin oğlu olan Ianis, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giyiyordu. Takımında yeteri kadar şans bulamayan genç orta saha için geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Hagi, "Ianis'i oynayabileceği bir takıma göndermek istiyordum. Fiorentina'da 18 aydır düzenli forma şansı bulamıyor. O zaman niye oynatma sözü verdiler? Söz verdiklerinde ben de oradaydım. Ama söyledikleri hiçbir şeyi yapmadılar. Kariyerinde 1.5 yılı kayboldu. 21 yaş altı en iyi 100 oyuncu arasında gösteriliyor. Oynaması lazım" ifadelerini kullanmıştı.

banko oynatmak lazım gelirse ama formayi kapar kanımca zaten

o bir futbol dervişi

Galatasaray efsanesi Georghe Hagi'nin oğlu olan Ianis, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giyiyordu. Takımında yeteri kadar şans bulamayan genç orta saha için geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Hagi, "Ianis'i oynayabileceği bir takıma göndermek istiyordum. Fiorentina'da 18 aydır düzenli forma şansı bulamıyor. O zaman niye oynatma sözü verdiler? Söz verdiklerinde ben de oradaydım. Ama söyledikleri hiçbir şeyi yapmadılar. Kariyerinde 1.5 yılı kayboldu. 21 yaş altı en iyi 100 oyuncu arasında gösteriliyor. Oynaması lazım" ifadelerini kullanmıştı.

banko oynatmak lazım gelirse ama formayi kapar kanımca zaten
Onu devre arasından önce söyledi zaten 2 milyon bonservisi alıp kendi takımına tekrar transfer etti Şimdi gözünün önünde oğlu Vitorul da :)

4-4-2 ye dönebiliriz bence bu sezon Onyekuru kendini biraz gösterirse hem Belhandaya da muhtaç olmayız iyi bi 8 numara da aldık mı tamam işte

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda yeterince kanat var. Biz hala Ndiaye'nin yerini dolduramadık. Dinamik bir cm almamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt