Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.633
- 25.955
- 3.448
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senede 15m yapiyor, oha!
frankfurta gidiyomuş max meyer.keşke biz alsaydık77*52 ~ 4m yapiyor rtas
Dogruysa yillik 4m gibi bir rakam almayan haindir cok net
Galatasaray efsanesi Georghe Hagi'nin oğlu olan Ianis, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giyiyordu. Takımında yeteri kadar şans bulamayan genç orta saha için geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Hagi, "Ianis'i oynayabileceği bir takıma göndermek istiyordum. Fiorentina'da 18 aydır düzenli forma şansı bulamıyor. O zaman niye oynatma sözü verdiler? Söz verdiklerinde ben de oradaydım. Ama söyledikleri hiçbir şeyi yapmadılar. Kariyerinde 1.5 yılı kayboldu. 21 yaş altı en iyi 100 oyuncu arasında gösteriliyor. Oynaması lazım" ifadelerini kullanmıştı.transfer dönemi bitmeden lanis hagi hamlesi bekliyorum açıkçası
Onu devre arasından önce söyledi zaten 2 milyon bonservisi alıp kendi takımına tekrar transfer etti Şimdi gözünün önünde oğlu Vitorul daGalatasaray efsanesi Georghe Hagi'nin oğlu olan Ianis, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giyiyordu. Takımında yeteri kadar şans bulamayan genç orta saha için geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Hagi, "Ianis'i oynayabileceği bir takıma göndermek istiyordum. Fiorentina'da 18 aydır düzenli forma şansı bulamıyor. O zaman niye oynatma sözü verdiler? Söz verdiklerinde ben de oradaydım. Ama söyledikleri hiçbir şeyi yapmadılar. Kariyerinde 1.5 yılı kayboldu. 21 yaş altı en iyi 100 oyuncu arasında gösteriliyor. Oynaması lazım" ifadelerini kullanmıştı.
banko oynatmak lazım gelirse ama formayi kapar kanımca zaten
frankfurta gidiyomuş max meyer.keşke biz alsaydık
nereye alıyon yav 20m civarı para ödedilerSorma reis daha Sevil'in en iyi takimi degil adamlar
Biz alabilirdik kesinlikle ama daha cok Fernando'nun bolgesinde oynuyor herif