Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu satma konusunda herkes bakıyorum da klavye ustalığını konuşturmuş.

Evet arkadaşlar Garry 30m. Altina satan haindir.
4M maaş alan Fegh varken 1.3M maas alan Garry'yi satmak malliktir. Fegh'e 4M maaş vermek için sıraya girdiler çünkü.

CL'de oynamış ve çok çok iyi performans gösteren Cenk 23'e gitmisken Garry'i 20'ye satabileceğimizi düşünecek kadar içmeden sarhoş mu oluyorsunuz lan.

Gece gece sinirlerim bozuldu yav.

Bütün kulupler gerizekali, yönetim gerizekalı, bı siz akillisiniz anasını satayım.

Höwedes ve Ndiaye ŞL için baya klas hamleler olur diye düşünüyorum , İkiside kiralanmalı

beyler son dakika duyumu veriyorum sabah gazetelerde okursunuz zaten.
trezeguet ile anlaşmışız sıra kasımpaşaya gelmiş.

Bonba duyum daha önce duyduğunuzu sanmıyorum

Bu forumun kalitesi her geçen gün aşağı düşüyor. Bunu bilir bunu söylerim. İsteyen kendini beğenmişlik olarak algilasin umurumda değil.

Her transfer döneminde yeni yeni cins cins tipler çıkıyor ortaya.

Normal zamanlarda foruma adım atmayan tipler transfer nöbetlerinde ortaya çıkıp cins cins kafa açıyor.

Şu her halti bu kadar kolay sanan, hayal dünyasında her şeyi uçlarda yaşayan kesimin artmasından rahatsızım ve bu yüzden bir süre yazmamak en iyisi olacaktır...

Hırsızlık kötü birşey önce Karakullukçu sonra bu arkadaş er yada geç açığa çıkıyor işte

Oyuncu satma konusunda herkes bakıyorum da klavye ustalığını konuşturmuş.

Evet arkadaşlar Garry 30m. Altina satan haindir.
4M maaş alan Fegh varken 1.3M maas alan Garry'yi satmak malliktir. Fegh'e 4M maaş vermek için sıraya girdiler çünkü.

CL'de oynamış ve çok çok iyi performans gösteren Cenk 23'e gitmisken Garry'i 20'ye satabileceğimizi düşünecek kadar içmeden sarhoş mu oluyorsunuz lan.

Gece gece sinirlerim bozuldu yav.

Bütün kulupler gerizekali, yönetim gerizekalı, bı siz akillisiniz anasını satayım.

Bro sen niye sürekli sağa sola sallıyorsun?

Bernardı belese alacağını sanan çoluk çocuk foruma zılgıt çekiyor yaw puhahaah

Höwedes tam bir alman iş yapmama ihtimali sıfırın altında. hem sol hem sağ stoper bek de de oynuyor. Ama envai çeşit sakatlık yaşamış o yüzden Kiralayalım.

Höwedes tam bir alman iş yapmama ihtimali sıfırın altında. hem sol hem sağ stoper bek de de oynuyor. Ama envai çeşit sakatlık yaşamış o yüzden Kiralayalım.
eskiden Alman stoperler çamurda 50 maç oynarmış bir şey olmazmış,Nazi etkisi azaldıkça patatese bağladılar Badstuber falan da hep sakatlanıyor

Trezeguet'nin gelmemesi, psikolojik anlamda Tarık'ın gidişi kadar iyi gelecek bize.

fener iyi hoş gençleri topluyor ama bizim ligin sertliği ilk 11'de 1 tane falan o profil adamı kaldırır 4-5 oyuncu ile Hollanda ligindeki gibi denerse Cocu maç kazanamaz....Aykut Kocaman kötü futbola rağmen ligi iyi bildiği için fiziki sertlikle çok maç kazandırdı...Ferdi ile Barış ile Eljif ile falan Sivas,Kayseri,Erzurum gibi deplasmanlarda dayak yiyerek yenilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt