Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Kaliteli transferler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek rotasyonunun Mariano-Linnes olarak kalmasını istiyorum. Sol bek rotasyonunda ise Carole sınıra takılmayacaksa kalabilir. Ben kendisine Fransa'dan 2 milyon euro falan bonservis teklifi gelebileceğini düşünüyorum, eğer böyle bir teklif gelirse satılabilir. Linnes'in sol beke de alternatif olabileceğini düşünürsek Aziz Behich için 2-3 milyon falan verilmemesi gerekli diye düşünüyorum. Bir arkadaş yazmış Ferhat Öztorun'a bile fitim diye ben de aynı şekilde düşünüyorum. Hatta Denayer'i alabilirsek bek rotasyonunun yeterli olacağını düşünüyorum. En olmadık durumda da Tarık rezili var.
Bu herif 2442124. sıradaki rotasyon oyuncusu olarak bile kadroya dahil olamıyorsa futbolu bıraksın zaten yav. Gerçi bizde kazandığı paradan sonra futbolu sadece hobi olarak yapacaktır. Adamın hayatını ihya ettik.Like butonuna giderken Tarik'i okudum ve vaz gectim kusura bakma
Şimdiye kadar yönetim için bı yorum yapmadım. Donk konusunda bayağı sovdum ama kafamda hala net bı fikir oluşturamadim. Transfer dönemi bir bitsin, o zaman belli olur az çok. Şimdiye kadar iyi niyetli ama çapsız olduklari yönünde bı izlenim oluştu kafamda.Cavanda'yı beklenenin çok üzerinde bir fiyata satıp, Nagatomo'yu da kabul edilebilir bir bedelle alan yönetimden Donk'a 2 milyon Euro'ya yakın para verip sözleşme uzatacağına çok daha makul bir bedelle Badji hamlesi beklerdim.
Ne 12'si, ne 15'i yahu.Linnes 6'ya satilsin diyen var. Galatasaray'in ilk 18'inde yer alan 17 oyuncunun (yedek kaleci haric) -eger 22 yasindan kücük ve 30 yasindan büyük degilse- mevcut piyasa kosullarinda en az 8-10 milyon Euro degeri olmasi gerekir.
Eger kadromuzdaki 23-29 yas araligindaki oyunculardan birinin 8 milyon Euro'nun altinda satilmasini makul buluyorsaniz, bu oyuncunun Galatasaray'ik ilk 18'inde yer alacak capta olmadigini düsünüyor olmaniz gerekir. Linnes Galatasaray'in ilk 18'inde oynayabilecek capta bir futbolcu. Telles icin 40'larin telaffuz edildigi ortamda Linnes en az 12-15 milyon eder.