Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inter brozoyu bize paslasın madem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes iki bekide yedekler buna katılıyorum ama Fatih Terim ısrarla oyuncuları kendi mevkilerinde oynatmaktan yana ki Linnes 'ten ilk defa sağ bek olarak iyi katkı almamızı sağladı

Bunun kupa maçı var sakatlık ceza durumları var Avrupa da ilerleyebilirsek ligde yapmamız gereken rotasyon var

Ama işte asıl soru Behich-Trezeguet midir transfer de ilk önceliğimiz ? ilk olarak Orta Saha + Forvet hatta Stoper transferlerimizi bir halledelim ondan sonra illa transfer yapacaksak Behich-Trezeguet gibi isimleri düşünelim ...

Sağ bek rotasyonunun Mariano-Linnes olarak kalmasını istiyorum. Sol bek rotasyonunda ise Carole sınıra takılmayacaksa kalabilir. Ben kendisine Fransa'dan 2 milyon euro falan bonservis teklifi gelebileceğini düşünüyorum, eğer böyle bir teklif gelirse satılabilir. Linnes'in sol beke de alternatif olabileceğini düşünürsek Aziz Behich için 2-3 milyon falan verilmemesi gerekli diye düşünüyorum. Bir arkadaş yazmış Ferhat Öztorun'a bile fitim diye ben de aynı şekilde düşünüyorum. Hatta Denayer'i alabilirsek bek rotasyonunun yeterli olacağını düşünüyorum. En olmadık durumda da Tarık rezili var.

Like butonuna giderken Tarik'i okudum ve vaz gectim kusura bakma

Cavanda'yı beklenenin çok üzerinde bir fiyata satıp, Nagatomo'yu da kabul edilebilir bir bedelle alan yönetimden Donk'a 2 milyon Euro'ya yakın para verip sözleşme uzatacağına çok daha makul bir bedelle Badji hamlesi beklerdim.

Like butonuna giderken Tarik'i okudum ve vaz gectim kusura bakma
Bu herif 2442124. sıradaki rotasyon oyuncusu olarak bile kadroya dahil olamıyorsa futbolu bıraksın zaten yav. Gerçi bizde kazandığı paradan sonra futbolu sadece hobi olarak yapacaktır. Adamın hayatını ihya ettik.

Hay Badjınıza ya.

Badji kim ya? Klasik Afrikalı orta saha oyuncusu işte. Beyin yok, teknik yok, fizik var, kırmızı kart var.

Donk olmasa nah şampiyon olurduk Selçuk’la.

Nankörlük vol.3727

Linnes 6'ya satilsin diyen var. Galatasaray'in ilk 18'inde yer alan 17 oyuncunun (yedek kaleci haric) -eger 22 yasindan kücük ve 30 yasindan büyük degilse- mevcut piyasa kosullarinda en az 8-10 milyon Euro degeri olmasi gerekir.

Eger kadromuzdaki 23-29 yas araligindaki oyunculardan birinin 8 milyon Euro'nun altinda satilmasini makul buluyorsaniz, bu oyuncunun Galatasaray'ik ilk 18'inde yer alacak capta olmadigini düsünüyor olmaniz gerekir. Linnes Galatasaray'in ilk 18'inde oynayabilecek capta bir futbolcu. Telles icin 40'larin telaffuz edildigi ortamda Linnes en az 12-15 milyon eder.

Cavanda'yı beklenenin çok üzerinde bir fiyata satıp, Nagatomo'yu da kabul edilebilir bir bedelle alan yönetimden Donk'a 2 milyon Euro'ya yakın para verip sözleşme uzatacağına çok daha makul bir bedelle Badji hamlesi beklerdim.
Şimdiye kadar yönetim için bı yorum yapmadım. Donk konusunda bayağı sovdum ama kafamda hala net bı fikir oluşturamadim. Transfer dönemi bir bitsin, o zaman belli olur az çok. Şimdiye kadar iyi niyetli ama çapsız olduklari yönünde bı izlenim oluştu kafamda.

Ndiaye'yi satıp yerine kiralik da olsa bı adam almamalarını unutmadım daha. O hamle şampiyonluga malolacakti eğer hoca Donk'dan Pogba çıkaramasa. Böyle bir gerizekalilik olur mu yav.

Kayseri en iyi adamını yollamış

DhLC5QdXkAETu-S.webp

Musleraya talip cikarsa 40dan asagi satmamak lazim. Boyle bir kaleciye kim talip olur?

Dev bir İspanya , İngiltere ya da Alman kulubu. Takimin simgesi haline gelmis, istikrarli ve Dünya kupasinda ceyrek final gormus bir milli takimin kalecisine bu dev kulüper 40-50 milyon Euro rahat verir, yeterki sen tok satici olmayi bil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Linnes ve Sinan bu sezon iyi katkı sağladılar. Iki topçu yaşlı da değil. Bence absürd teklif gelmezse ve yerine daha iyi topçular bulunamazsa iki topcu takımda tutulmalı.

Aziz Behiç zaten sol bek olarak oynar Linnes de sağ

Linnes 6'ya satilsin diyen var. Galatasaray'in ilk 18'inde yer alan 17 oyuncunun (yedek kaleci haric) -eger 22 yasindan kücük ve 30 yasindan büyük degilse- mevcut piyasa kosullarinda en az 8-10 milyon Euro degeri olmasi gerekir.

Eger kadromuzdaki 23-29 yas araligindaki oyunculardan birinin 8 milyon Euro'nun altinda satilmasini makul buluyorsaniz, bu oyuncunun Galatasaray'ik ilk 18'inde yer alacak capta olmadigini düsünüyor olmaniz gerekir. Linnes Galatasaray'in ilk 18'inde oynayabilecek capta bir futbolcu. Telles icin 40'larin telaffuz edildigi ortamda Linnes en az 12-15 milyon eder.
Ne 12'si, ne 15'i yahu.
Kuzey liglerinde Linnes gibi kamyonla oyuncu var. Millet Linnes tarzı adamları 500k'ya bulup getiriyor. Linnes'e 6m teklif edilse kabul etmemek çok yanlis olur. 6'ya satacaksın, max 1m'a aynı ayarda bı tanesini bulup getireceksin. Boyle hamleleri biz hariç herkes yapıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt