Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry'i satip yerine Trezege almak attan inip essekle yan yana yurumeye baslamaktir

Bonservisi 600 bin euro diyorlar, yillik ucreti ise 700 bin euro, eger bu rakamlar dogruysa bu transferi Mustafa Cengiz'in ve yonetimi'nin gozunun onune sokacaksin.

Bonservisi 600 bin euro diyorlar, yillik ucreti ise 700 bin euro, eger bu rakamlar dogruysa bu transferi Mustafa Cengiz'in ve yonetimi'nin gozunun onune sokacaksin.

Donk'tan iyi, Donk yerine bu tarz bir transfer yapilip para Wilshere ya da herhangi baska bir kaliteli orta sahaya gomulmeliydi

hakkaten linnesi 6 milyon euroya satıp sabriyle sözleşme yapabiliz

malum sıra kötü haberde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

wilshere haberi doğruysa hakkaten üzülürüm hea o kadar wengerle dost muhabbeti yaptı terim, fenere -geliyorsa- istesek gelirdi diye düşünüyorum.

Hic bir haber olmadigina gore Linnes'i satmak uzereyiz galiba

Trezeguet: "İnşallah Galatasaray'a transferim gerçekleşir ancak Kasımpaşa'da idmanlara çıkmak için Türkiye'ye geldim. Beni sadece Inter değil, yurt dışından başka kulüpler de istiyor. Şu an Kasımpaşa'nın oyuncusuyum, takımımla meşgulüm."

DhLJhG3X4AA206_
Kendiside sikilmis belli ki durumunun netlesmesini istiyor ve haklida.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynı pozisyonda iki iyi futbolcuyla sezona başlamak günah mı yav? Telles'i satıp, Carole sakatlanınca aylarca Olcan'ı izleyip ders almadık mı? Geçen sene Mariano'nun sakatlığı ve formsuzluğu döneminde Linnes çok iyi katkı vermedi mi? Linnes gidecekse iyi bir sağ bek alsınlar. Ben Sabri'yi hiçbir şekilde izlemek istemiyorum.

Linnes bence hem sag hem solu yedekleyebilir, ama Behic ucuza gelecekse gelsin, yoksa gereksiz bir transfer olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray'in bir zahmet 2 sag 2 sol beki olsun. Linnes iki tarafi da yedekler demekle olmuyor.

Atila Turan, Aziz Behich veya Ömer Bayram alinir. 1-2 milyon euro'dan fazla ödemeyiz bonservise.

Aynı pozisyonda iki iyi futbolcuyla sezona başlamak günah mı yav? Telles'i satıp, Carole sakatlanınca aylarca Olcan'ı izleyip ders almadık mı? Geçen sene Mariano'nun sakatlığı ve formsuzluğu döneminde Linnes çok iyi katkı vermedi mi? Linnes gidecekse iyi bir sağ bek alsınlar. Ben Sabri'yi hiçbir şekilde izlemek istemiyorum.

Anladigim kadariyla sende carole'un kalmasindan yanasin veya gidecek olursa yerine nagatomo'nun yedegi olarak bi transfer yapilmasini istiyorsun

Sol bek yedegi Celil Yuksel olsun, sol ayagi varsa ve kosarsa yeterli olur oynayacagi maclar basit lig maclari ve kupa maclari zaten

Hic oyle 1-2m harcamaya gerek yok yedek sol beke Mugdat gibi birilerini buluyorlarsa bulsunlar sattigin kadar al varken salak salak bonservis harcamalari yapacaklarina kanayan yaramiz orta sahaya harcasinlar kaynaklari

Behich transferinin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Nagatomo + Mariano bu ligin çok üzerinde bı ikili. Üstelik elimizde Linnes gibi 2 bölgeyi de yedekleyen çok iyi bı oyuncu var. 1 tane de altyapıdan genç al, mis gibi rotasyon işte. 4 yabancıyı beke harcamak da ayrı bir mallık olur zaten.

Yav bakın ben Muğdat transferine karşı çıkmadım. Tam tersi, mantıklı buldum ve destekledim. O paraya daha iyi bı yerli rotasyon oyuncusu bulunmazdı. Madem FT istedi ok dedim.

Lakin şu koduğumun altyapısında Muğdat ve Behich kadar oynayacak adam yok mu lan?

FFP kicimizda, para yok, kulup pratik olarak batmış. Biz niye hala altyapıya yonelmiyoruz? Şimdi bu hamleyi yapmayacagiz da ne zaman yapacağız?

17-18 yaşındaki gençler Avrupa'da banko oynayıp maç kazandırıyor. Biz koduğumun ziraatinda bile şans vermiyoruz.

Neyden korkuyoruz? Bu çocuklar oynamadan nasıl gelişecek?

Madem bu gençlere şans vermeyip Anadolu'nun vasatlarina para dokecegiz, o zaman bu altyapıyı kapatın. Ciddi söylüyorum. Lafın gelişi değil. Boşa masraf.

Yaklasik 2008'den beri futbolla haşır neşir bı gencim, 9 sene içerisinde Semih haricinde tek bir oyuncu çıkaramamışiz. Böyle bir aptallık olabilir mi?

14 yabanciyi doldurduk diyelim, elimizde Serdar, Sinan ve Mugdat'la sadece 3 tane yerli var ise yarayacak. 17 adamla sezonu götürmeyi düsünmüyorsunuz herhalde. Elbette yerli transfer lazim. Eli ayagi düzgün yerli oyuncumuz dahi yok.

Anladigim kadariyla sende carole'un kalmasindan yanasin veya gidecek olursa yerine nagatomo'nun yedegi olarak bi transfer yapilmasini istiyorsun

Sağ bek rotasyonunun Mariano-Linnes olarak kalmasını istiyorum. Sol bek rotasyonunda ise Carole sınıra takılmayacaksa kalabilir. Ben kendisine Fransa'dan 2 milyon euro falan bonservis teklifi gelebileceğini düşünüyorum, eğer böyle bir teklif gelirse satılabilir. Linnes'in sol beke de alternatif olabileceğini düşünürsek Aziz Behich için 2-3 milyon falan verilmemesi gerekli diye düşünüyorum. Bir arkadaş yazmış Ferhat Öztorun'a bile fitim diye ben de aynı şekilde düşünüyorum. Hatta Denayer'i alabilirsek bek rotasyonunun yeterli olacağını düşünüyorum. En olmadık durumda da Tarık rezili var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt