Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi 600 bin euro diyorlar, yillik ucreti ise 700 bin euro, eger bu rakamlar dogruysa bu transferi Mustafa Cengiz'in ve yonetimi'nin gozunun onune sokacaksin.
hakkaten linnesi 6 milyon euroya satıp sabriyle sözleşme yapabiliz
malum sıra kötü haberde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendiside sikilmis belli ki durumunun netlesmesini istiyor ve haklida.Trezeguet: "İnşallah Galatasaray'a transferim gerçekleşir ancak Kasımpaşa'da idmanlara çıkmak için Türkiye'ye geldim. Beni sadece Inter değil, yurt dışından başka kulüpler de istiyor. Şu an Kasımpaşa'nın oyuncusuyum, takımımla meşgulüm."
![]()
Kendiside sikilmis belli ki durumunun netlesmesini istiyor ve haklida.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı pozisyonda iki iyi futbolcuyla sezona başlamak günah mı yav? Telles'i satıp, Carole sakatlanınca aylarca Olcan'ı izleyip ders almadık mı? Geçen sene Mariano'nun sakatlığı ve formsuzluğu döneminde Linnes çok iyi katkı vermedi mi? Linnes gidecekse iyi bir sağ bek alsınlar. Ben Sabri'yi hiçbir şekilde izlemek istemiyorum.
daha kötüsü gol olur tohtorBelhanda kalede oynasın en azından geri pas yapamaz.
Bonservisi 600 bin euro diyorlar, yillik ucreti ise 700 bin euro, eger bu rakamlar dogruysa bu transferi Mustafa Cengiz'in ve yonetimi'nin gozunun onune sokacaksin.
Anladigim kadariyla sende carole'un kalmasindan yanasin veya gidecek olursa yerine nagatomo'nun yedegi olarak bi transfer yapilmasini istiyorsun