Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz Behic yerine Ferhat Öztorun'u tercih ederim.
Fazla bi farkları yok ve Ferhat daha ucuz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. 4 bek yabancı saçma olur.
2. Tek sakatlıkta hamle oyuncusu kalmaz, yedekten girecek.
3. En az 10-12 tane yerli oyuncu lazım.
4. Aziz, Carole'den daha iyi oyuncu

Bence her türlü mantıklı. Eğer Carole'i 2 Milyon Euro civarına okutabilirsek, aynı paraya da Aziz gelebilir.

Ben Carole kalsın demiyorum ki 4 yabancı ne alaka.

Bence çok gereksiz olur. Bu adam ancak Nagatomo ve Linnes olmazsa oynayacak, ki Linnes kesinlikle Behich'in önünde kalite olarak.

sent via GSC

beinsports'un haberinde gördüm trezeguet 'umarım galatasaray'a transferim gerçekleşir' demiş. ne dersiniz?

hani yalanlamıştık adam umarım transferim gerçekleşir düyor

Azizbehiç transferi bence gereksiz olur. 3 iyi bekimiz var. 4. Bek olarak altyapıdan genç biri kullanılır gerektiğinde. Yani aynı anda iki bekinde cezalı yada sakat olma ihtimali nedirki. Kaldıki kadro içinden gerektiğinde 1-2 maç bek oynayabilecek biri çıkar. Aziz ancak free ve düşük maaş ile mantıklı olurdu aynen muğdat gibi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trezeguet yedek oturmaya mı gelecek? Feghouli Garry zaten as oyuncular Sinan'da baya iyi+ iyi kötü bilmem Muğdat alındı alt yapıdan Recep falan var bu adama 6 m euro gömeceklerine forvetle orta saha alsınlar önce.

Linnes'i bazı maçlarda sağ açık olarak deneyemez miyiz?
Çocuk çok formda,yedek kalıp gelisimini sekteye ugratmamalı.
Bu sene patlama yapacak gene bence.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkta aynı katkıyı veremez.
Bana göre Mariano'dan kapacak formayı bu sezon.

Bizde de Gomis sık sık yapiyor bunu

zaten gomisin yapamadığı kısım topun üstünden atlamak adam her golü ben atayım istiyor çoğu zaman daha müsait arkadaşlarını göremiyor..Bu tabi ileri oyun görüşüyle alakalı bu kadar şeyi bir arada yapabilenin adı Lukaku oluyor..

Trezeguet: "İnşallah Galatasaray'a transferim gerçekleşir ancak Kasımpaşa'da idmanlara çıkmak için Türkiye'ye geldim. Beni sadece Inter değil, yurt dışından başka kulüpler de istiyor. Şu an Kasımpaşa'nın oyuncusuyum, takımımla meşgulüm."

DhLJhG3X4AA206_

Carole ile Behich'i takaslayalım, ikisininde 1 yıllık sözleşmesi kalmış. Win-Win

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt