Fatih DURUR
Sarı Üye
- 6 Haziran 2018
- 169
- 55
- 273
wilshere > atletico
saul> manchester united
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wilshere > atletico
saul> manchester united
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kadir , bizde Türk kulüpleri 100 bin daha fazla almak için bir yerlerini verirlerBayern, Hamburg'dan Fiete Arpi istiyor. Oyuncunun sözlesmesi gelecek sezon bitecek. 2.5 milyon gibi düsük rakam teklif etmisler, HSV kabul etmemis. Ama Bayern fazla zorlamaz cünkü gelecek sezon bedavaya alacaklar.
Emrede ayni seyi uygulamaliyiz. Cok istiyorsa gelir zaten.
Hayırdır egemen sen?Sözlerine dikkat etçok net kuşsun fatihcim
GSC App
Benim Galatasaray harici bir takımı tuttuğumu ispatlayın hepinizden özür dileyerek forumdan çıkacam.Bakın her yeni gelene bu muameleyi yapıyorsunuz yeter artık.Ben sergendende özürümü diledim olay bitti.Yeter artıkSergen hakliymis en basindan beri ha?
Ayrica Wilshere 4m'ye gelir dedigimizde gulenler nerede ulan? 5m ister 6m ister diyenler nerede?
Benim Galatasaray harici bir takımı tuttuğumu ispatlayın hepinizden özür dileyerek forumdan çıkacam.Bakın her yeni gelene bu muameleyi yapıyorsunuz yeter artık.Ben sergendende özürümü diledim olay bitti.Yeter artık
Wilshere 5m maas falan almaz, alacagi en fazla 4m, belki biraz da kusurat
Imza parasi da 5-6m'den fazla olmaz ve zamana yayilir, Sneijder kontratindaki gibi
Tutmasa bile PL'ye £ 10m'ye satarsin cunku homegrown ve belli bir seviyenin ustunde
Sergen hakliymis en basindan beri ha?
Ayrica Wilshere 4m'ye gelir dedigimizde gulenler nerede ulan? 5m ister 6m ister diyenler nerede?
Behich'e istemeyenler, Marcelo falan mi bekliyorlar acaba.
Benim Galatasaray harici bir takımı tuttuğumu ispatlayın hepinizden özür dileyerek forumdan çıkacam.Bakın her yeni gelene bu muameleyi yapıyorsunuz yeter artık.Ben sergendende özürümü diledim olay bitti.Yeter artık
neyse geri vites erbabı olarak yine yapalım bi tane
kusura bakma fatih renktaş fb-wilshere haberi beynime kan sıçratınca sana öyle bir ithamda bulunuverdim
Peki
GSC App
bende sinirlendim kusura bakmayalnız adres veriyim falan yazmışın yeni gördüm onu hayırdır ?
GSC App
Sadece garanti ücreti 4 milyon € daha imza parası yıllık ücret derken 5-6 milyon € yu rahat bulur.