Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern, Hamburg'dan Fiete Arpi istiyor. Oyuncunun sözlesmesi gelecek sezon bitecek. 2.5 milyon gibi düsük rakam teklif etmisler, HSV kabul etmemis. Ama Bayern fazla zorlamaz cünkü gelecek sezon bedavaya alacaklar.

Emrede ayni seyi uygulamaliyiz. Cok istiyorsa gelir zaten.
Kadir , bizde Türk kulüpleri 100 bin daha fazla almak için bir yerlerini verirler

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe, Jack Wilshere ile yıllık 4 milyon €'dan 4 yıllık anlaşma sağladı. (ESPN)

Sergen hakliymis en basindan beri ha?

Ayrica Wilshere 4m'ye gelir dedigimizde gulenler nerede ulan? 5m ister 6m ister diyenler nerede?

Nimes, Nantes'in Umut Bozok için yaptığı resmi teklifi düşük bulduğu için geri çevirdi. Fransız temsilcisi Umut Bozok için 7 milyon euro istiyor.

Sergen hakliymis en basindan beri ha?

Ayrica Wilshere 4m'ye gelir dedigimizde gulenler nerede ulan? 5m ister 6m ister diyenler nerede?
Benim Galatasaray harici bir takımı tuttuğumu ispatlayın hepinizden özür dileyerek forumdan çıkacam.Bakın her yeni gelene bu muameleyi yapıyorsunuz yeter artık.Ben sergendende özürümü diledim olay bitti.Yeter artık

Biri bir yafta vuruyor diğerleride peşinden geliyor.Egemen elinde Galatasaray ölçer aleti mi var.Haber paylaştım kuşsun.Yeter artık.Varsa cesaretiniz açık adres vereyim bu dediklerinizi yüzüme söyleyin.Adamı dinden imandan çıkarmayın yeter artık yeter

Behich'e istemeyenler, Marcelo falan mi bekliyorlar acaba.

Allahım bir insan bu kadar cahil olabilir.

‘Marcelo’yu bekliyorlar’

Bizim İLK 11 sol bekimiz VAR. Nagatomo orada oynayacak. Millet burda 27 yaşındaki vasat üstü herife, bonservis vermek istmiyor. ‘Behich, Carole’den daha iyi bir bek mi?’ Konusu açsan yüzde 50-50 gibi sonuç çıkar.

Millet €500.000’lik Ferhat Özturun’a ‘evet’, 2 milyon EURO’luk Behich’e hayır der. Mantıklı olanda bu.

Behich, FFP, UEFA ve bonservis? Haha bir gidin nefes alın yav.

Benim Galatasaray harici bir takımı tuttuğumu ispatlayın hepinizden özür dileyerek forumdan çıkacam.Bakın her yeni gelene bu muameleyi yapıyorsunuz yeter artık.Ben sergendende özürümü diledim olay bitti.Yeter artık

neyse geri vites erbabı olarak yine yapalım bi tane

kusura bakma fatih renktaş fb-wilshere haberi beynime kan sıçratınca sana öyle bir ithamda bulunuverdim

GSC App

Sadece garanti ücreti 4 milyon € daha imza parası yıllık ücret derken 5-6 milyon € yu rahat bulur.

Tamam onu biz de biliyoruz da burada 7m ister 6m ister diyenler vardi maas olarak kemiksiz

Hatta cogunluk buna inaniyordu

Tabii ki 4m bonuslarla 4.5, imza parasiyla menajer ucretiyle 5-6 olacaktir yani

Ama onlara kalsa yillik maliyeti 8m falandi bu transferin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt