Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea'den Ruben Loftus Cheek'i 1 seneligine isterim, Pasalic'da isterdim lakin Fiorentina'ya gitmis.

Kurt Zouma'yi aslinda begenirdim, ama ne zaman Stoke izlesem adam kotu oynuyordu ya, hic begenmemistim.

Ronaldo'nun juventusa transferi gerçek mi beyler ?

Yok eğer gerçekse, geç kalmayalım

a9pVVmo_460swp.webp

Sevdigim kız bugün beni arkadasi olarak gördüğünü söyledi. Yasadigim yikimi anlatamam. Nereye gidecegimi şaşırdım ev kalabalik aglayamiyorum napicam ben

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üzülme genc dost. Her delikanlinin basina bir kac kez geldigini ve sevilecek baska birinin de oldugunu hatirla.

Bir de hayat basina seni üzen bir sey getirdiginde, daha iyi olmak icin yeni bir adim at. Mesela bir daha Survivor izlememe karari almak iyi bir baslangic olabilir.

arsenalden lucas perez&koscielny

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevdigim kız bugün beni arkadasi olarak gördüğünü söyledi. Yasadigim yikimi anlatamam. Nereye gidecegimi şaşırdım ev kalabalik aglayamiyorum napicam ben

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis şu anda bu dediğimi anlamanı beklemiyorum bulunduğun durum itibari ile ama hiçbir kız için ağlamaya değmez gerçekten o kadar üzüldüğüne bile pişman olacaksın 1-2 ay sonra ...

Chelsea 'den Zouma & Pasalic
Arsenal 'den Lucas Perez

Eğer Mustafa Başkan 'ın söylediği gibi Chelsea ve Arsenal ile yakın ilişkileri varsa şu 3 adamı kiralayıp transfer dönemini kapatalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt