Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.642
- 8.671
- 1.233
Emrah Bayraktar gönderilmiş,iyi olmuş,altyapı için bakalım kim düşünülüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen oyle. Bu performans ile Anderlechte donmus olsa ve onlarla pazarlik yapiyor olsaydik kapi en az 15 milyondan acilmis olurdu.Kasımpaşa, Trezeguet'i Anderlecht'deyken 2 lik opsiyonla kiraladi arkadaşlar. Ama bu adamin bu ligde gösterdiği performans o adamı 5 yaptı, opsiyon olmasa Kasımpaşa' alamazdı zaten Trezeguet'i
Transfer taraftari olarak Galatasaray 2 - 0 Akbilspor macinda transfer yapicagimiz icin bulunduk..
![]()
Forum'da tepki gosteren herkesi hain ilan etmekten vazgecin bence.
kardeş seni ciddiye alıp yazdığım için utandım he![]()
Cefasini cektigimiz yolda, klavye basindaki Galatasaray taraftari bizi hain ilan ediyor.
nagotomoda solak degil bosver.miranda solak değil ki
trezege alınabilir belki gercekten parlayadabilir ama 6milyona yakın para vermek ciddi kazıktır bence asıl tepki buna
yoksa 2 milyona filan alınsa max tepki olmaz
bende kızıyorum böyle rakamlara cunku aklıma ambarat denilen un cuvalı geliyor 8 milyon verdik bir sneijder parası verdik ayıya
hedef belli oldu. saldırın arsenal chelsea kadrolarınaBaşkan Mustafa Cengiz, AMK Gazetesi'ne konuştu: "Arsenal ve Chelsea'de yakın olduğum isimler var. Onlarla teması sürdürüyorum ve zamanı gelince göreceksiniz. Camia ve taraftarlardan biraz sabretmelerini istiyorum."