Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Bayraktar gönderilmiş,iyi olmuş,altyapı için bakalım kim düşünülüyor

Transfer taraftari olarak Galatasaray 2 - 0 Akbilspor macinda transfer yapicagimiz icin bulunduk..

1p9c28.jpg

Forum'da tepki gosteren herkesi hain ilan etmekten vazgecin bence.

hocanın her yaptığını doğrudur diyenler var hocanın da bir insan oldugunu unutuyorlar hoca ne yaparsa yapsın doğrudur yorumu işte zamanında nasıl hatalar yaptıysa şimdi de yapabilir

ehk5ew.jpg

Cefasini cektigimiz yolda, klavye basindaki Galatasaray taraftari bizi hain ilan ediyor.

Basketbolu kapatın gitsin, diyelim 10 milyon verdi, ya seneye? Böyle mantık ile yola çıkılmaz...

trezege alınabilir belki gercekten parlayadabilir ama 6milyona yakın para vermek ciddi kazıktır bence asıl tepki buna

yoksa 2 milyona filan alınsa max tepki olmaz

bende kızıyorum böyle rakamlara cunku aklıma ambarat denilen un cuvalı geliyor 8 milyon verdik bir sneijder parası verdik ayıya

Benim de en basindan beri tepkim buna.

Kasimpasa nin 2 Milyon verip aldigi adami aradan 1 ay gecmeden sen 5 Milyon verip almaya razi oluyorsan ben buna dur derim abi.

Zaten maddi sikintilarimiz var, eh sen bu adami o kadar cok istiyorsan Kasimpasa almadan önce git Anderlecht ile temas kur, oyuncunun aklina gir imzalama biz seni alacagiz de. Etik metik umrumda degil, herkes gavatlik yapiyor ama bize gelince herkes etiklik ve ahlak bekcisi kesiliyor.

Kisin da bu herifi istedigimize dair haberler varmis demekki yeni depresmedi bu Trezeguet sevdasi. Ben kabullenemiyorum paranin böyle carcur edilmesine. Bir de 2 Milyon yillik falan diyorlar, biz maaslari nasil düsüsürüz diye kara kara düsünüyoruz burada fikir yürütüyoruz gidiyorlar hala böyle bombos islerin pesinde kosuyorlar. Taraftarin da bu sartlari kabullenmesine sasip kaliyorum zaten.

Dedigin gibi 2 Milyona gelse ben tepki vermezdim buna. Fena oyuncu degil ama öyle illa da almamiz gereken bir adam degil. Aynisi mesela Emre Akbaba icin de gecerli, herif seneye serbest kaliyor sözlesmesi bitiyor. Bulunmayan hint kumasi mi bu adamlar da simdi enayi gibi gidip 4-5 bonservis verecegiz? Donk, Eren, Tolga, Belhanda transferlerinden hala akillanmadik mi?

Illa alacaksak gidersin Ocak ayindan oyuncuyla ön protokol imzalarsin seneye bedava gelir oh mis gibi.

Alakasız ama şu an takımda armayı en çok seven topçu kim sizce? Ben nedendir bilmem ama Japon diye düşünüyorum..

Yalnız şu da görünen bir gerçek ki Fatih Terim olmasa Galatasaray yönetimi koca bir 0.Tek yaptıkları şey futbolda hocanın arkasına saklanmak.Sadece transfer için söylemiyorum amatör branşlar sponsorluk vs vs.

Mustafa Cengiz: "UEFA Disiplin komitesi maddi hataya bakıyor, bu da spekülasyonlara neden oluyor. Hiçbir sorunumuz yok."

amkspor

Başkan Mustafa Cengiz, AMK Gazetesi'ne konuştu: "Arsenal ve Chelsea'de yakın olduğum isimler var. Onlarla teması sürdürüyorum ve zamanı gelince göreceksiniz. Camia ve taraftarlardan biraz sabretmelerini istiyorum."

Çaykur Rizespor, Galatasaray'da forma şansı bulamayan Ahmet Çalık'ı kiralamak üzere. (Fanatik)

Başkan Mustafa Cengiz, AMK Gazetesi'ne konuştu: "Arsenal ve Chelsea'de yakın olduğum isimler var. Onlarla teması sürdürüyorum ve zamanı gelince göreceksiniz. Camia ve taraftarlardan biraz sabretmelerini istiyorum."
hedef belli oldu. saldırın arsenal chelsea kadrolarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt