Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real Madrid Mbappe haberini yalanladi

Terim i sevmek zorunda değilsiniz ki ben de tüpçüyle verdiği yol arkadaşlığı vs. pozlarından sonra pek hazzetmiyorum kendisinden ancak GALATASARAYımın tarihinde yeri doldurulamayacak 3 kişi varsa birisi de kendisidir tartışmasız ve Türkiye deki futboldan en iyi anlayan kişidir şu anda. O yüzden kişilik başka ama aşağılamayı da asla kabul edebileceğim bir kişi değildir hocamız...

Trezege sadece ceza sahasi disindan attigi sutlar icin bile alinir.
24 kisilik kadroda ceza sahasi disindan sut cekeni gectim deneyrn kac oyuncumuz var? Uzaktan sut ile kac gol attik son 2 senede? Bakin son sene demiyorum son 2 sene diyorum.
Son sene zaten fiyasko. Sut cekmesini bilen adam yok takimda cesaret edip kaleye sut cekebilecek oyuncumuz yok.
Biraz garry biraz da belhanda.
Bu kadar.
Ancak su var Trezege o maliyetlere yedek olmak icin hem kendi gelmez hemde bizimkiler o derece enayilik etmezler.
Trezege imza attigi an bilelim ki garry veya feghouli satilmistir.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trezeguet'i istemedigim icinmi? Komik.

Trezeguet kazigini sokmadan, koskoca camia rahatlamicak.

Vagner Love tinerspor'a gittiginde sampiyonluk gitti diyenlerin aynisi sizsiniz simdi.

Kardeş biz Trezeguet gelsin demiyoruz,asıl sen Trezeguet'in gelme ihtimali üzerinden Fatih hocaya sallıyorsun aklını başına topla önce,Fatih Terim Galatasaray'da sadece büyük başarılar yaşamış biri değil,milyonlarca insanın Galatasaray'lı olmasına neden olmuş insanlardan biridir.Asıl sen bruma gittiğinde Garry yerini doldurmaz diyen,herşeyi bildiğini sanan kibirli bir transfer taraftarısın

Trezeguet nasil bombos bir oyuncu komik olmayin, Turkiye'den alindigi icin taraftar soguk bakiyor, ha bir de basarili dunya kupasi gecirmedigi icin, oyle bir algi olusturdu ki sanki Misir'in butun oyunculari muthis oynadi bir tek Trezeguet kotuydu. Salah bile kotu bir dunya kupasi gecirdi.

Ligde kasimpasa gibi bir takimda 13 gol atti. 23 yasinda, Fatih hoca genc oyunculari parlatma konusunda basarili. Inter ve avrupa'dan baska takimlardan da teklif almis, yani takip edilen bir oyuncu, bizde 2 sezon iyi performans gostersin rahatlikla 10m+ satarsin.

Ha ben yonetimin yerinde olsaydim bu parayi orta sahaya gomerdim ama Fatih hoca ne yaptigini biliyordur. Rodrigues belki yolcudur.
Aga senin de dandik oyunların gözünde büyütme bir sorunun var, belhanda bir, trezeguet iki.

5.9 milyonluk futbolcu değildir.

Hocaya karşı iseniz başka argümanlarla gelin artık yahu. Adınız gibi emin olun ki Milli Takıma gidiş sürecinde siyasi etkiler vardı. Ulan ülkede Tayyip Erdoğan'a hayır diyebilecek güç var mı? Açık, açık söylüyoruz işte siyasi baskılardan dolayı gitmek zorunda kaldı diye. Yoksa hocada tüpçünün kendisine başkanlık yapabilecek kalibrede olmadığını çok iyi biliyor. Gidişine zemin hazırlayan ise maalesef Ünal Aysal'dı. Sokun şunu artık kafanıza.

Sampiyonluk geldikten sonra 1 ay boyunca foruma girmeyen sahislarin simdi ortaya cikip hocaya sallamalarini ciddiye almayin

Amaclari belli,Fatih hoca sadece rakiplere koymamis Bunu net bir sekilde anliyoruz

trezege alınabilir belki gercekten parlayadabilir ama 6milyona yakın para vermek ciddi kazıktır bence asıl tepki buna

yoksa 2 milyona filan alınsa max tepki olmaz

bende kızıyorum böyle rakamlara cunku aklıma ambarat denilen un cuvalı geliyor 8 milyon verdik bir sneijder parası verdik ayıya

Eleştirin, sevmeyin, yerden yere vurun ama böyle değil. Doğru sebeplerle, doğru zamanda.

Bunu hayatın her alanında herkesi kastederek söylüyorum.

hocanın hatası taraftardan uzak durması sampiyon olduk resmen kayboldu yeni dönem basladı yine kayboldu böyle olunca hertür dedikodu döner neden konusmuyor anlamak mümkün degil

Kasımpaşa, Trezeguet'i Anderlecht'deyken 2 lik opsiyonla kiraladi arkadaşlar. Ama bu adamin bu ligde gösterdiği performans o adamı 5 yaptı, opsiyon olmasa Kasımpaşa' alamazdı zaten Trezeguet'i

Transfer taraftari olarak Galatasaray 2 - 0 Akbilspor macinda transfer yapicagimiz icin bulunduk..

1p9c28.jpg

Forum'da tepki gosteren herkesi hain ilan etmekten vazgecin bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt