Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vagner love oraya gitti diye sampiyonluk gitti diyen mi olduTrezeguet'i istemedigim icinmi? Komik.
Trezeguet kazigini sokmadan, koskoca camia rahatlamicak.
Vagner Love tinerspor'a gittiginde sampiyonluk gitti diyenlerin aynisi sizsiniz simdi.
Trezeguet'i istemedigim icinmi? Komik.
Trezeguet kazigini sokmadan, koskoca camia rahatlamicak.
Vagner Love tinerspor'a gittiginde sampiyonluk gitti diyenlerin aynisi sizsiniz simdi.
Aga senin de dandik oyunların gözünde büyütme bir sorunun var, belhanda bir, trezeguet iki.Trezeguet nasil bombos bir oyuncu komik olmayin, Turkiye'den alindigi icin taraftar soguk bakiyor, ha bir de basarili dunya kupasi gecirmedigi icin, oyle bir algi olusturdu ki sanki Misir'in butun oyunculari muthis oynadi bir tek Trezeguet kotuydu. Salah bile kotu bir dunya kupasi gecirdi.
Ligde kasimpasa gibi bir takimda 13 gol atti. 23 yasinda, Fatih hoca genc oyunculari parlatma konusunda basarili. Inter ve avrupa'dan baska takimlardan da teklif almis, yani takip edilen bir oyuncu, bizde 2 sezon iyi performans gostersin rahatlikla 10m+ satarsin.
Ha ben yonetimin yerinde olsaydim bu parayi orta sahaya gomerdim ama Fatih hoca ne yaptigini biliyordur. Rodrigues belki yolcudur.
Selçuk İnan-2.950.000
Tarık-1.600.000
Endoğan Adili -400.000
Tolga Ciğerci-2.000.000
Eren Derdiyok -2.150.000
Akla gelenler.
Sinan
Linnes (sanırım)
De bitiyor.
taraftar sayesinde şampiyon olduk ne ya allah aşkına sezonun ilk yarısında tudorlu derbiler de nerdeydi taraftar? ataydi golleri. Terim olmasa taraftar da gelmezdi zaten, net
fatih terim olmasaydi bu sorunun cevabini alabilirdik, anlamak zor değil.ligin ikinci yarısı 15 bin taraftarla oynasaydık olabilir miydik şampiyon?
fatih terim olmasaydi bu sorunun cevabini alabilirdik, anlamak zor değil.