Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ne 2milyonu kardeşim kuru sabitledik Donk ta 5liradan 1.7milyona oynayacak. Hayır yanlışları varsa bende söylüyorum ama 1-2 transfer yüzünden adama transfer bilmiyor demek net düşmanlık besliyorsunuz demektir. Kasımpaşa gençlerbirliği maçı da düşüncelerini biliyoruz sizlerin sallamak için fırsat kolluyorsunuz 1ay yoktunuz tekrardan bastınız forumu
Önce adam gibi konuş, agresif agresif konuşma. Neyse git işine güzel kardeşim

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav ne 2milyonu kardeşim kuru sabitledik Donk ta 5liradan 1.7milyona oynayacak. Hayır yanlışları varsa bende söylüyorum ama 1-2 transfer yüzünden adama transfer bilmiyor demek net düşmanlık besliyorsunuz demektir. Kasımpaşa gençlerbirliği maçı da düşüncelerini biliyoruz sizlerin sallamak için fırsat kolluyorsunuz 1ay yoktunuz tekrardan bastınız forumu
Bu arada Fatih Terim demedim yönetim dedim , önce okumayı öğren

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 yillik sözlesme imzalayacakmis birde :D

emre colaki ve semihi de geri cagirsinlar tam olsun

sabriyi geri getirip üstüne yine kaptan yaparlarsa fusbal zevkimi tamamen yok etmis olurlar

Eger Tarik ve Tolga isvicre kampinda olacaksa bilin ki eski gunlerimize, eski duzene geri donuyoruz

Yok daha neler:) 100 bin ne.? Hiltonda evlenmeyeceksen o kadar masraf yapmassın ama temiz 50-60 gidiyor. Bende gitti mesela.:)

valla sen iyi kapatmissin haci
ama o da az para degil he
cok deli rakamlar dönüyor malesef ortada
sonunda da cogu zaman degmiyor gibi
aldatan aldatana iyice civisi cikti isin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt