Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkan chelsea ve arsenal demiş arkasından sabri,eray haberleri korktuğumuz şey başımıza gelmez umarım:mad:

Kulübün her Allahın yılı yönetimi değişiyor, İtalyan, Hırvat, Galatasaray Efsanesi geliyor zihniyeti değişmiyor.

Bu kulüp sizin aidiyet duygunuzu tatmin etmeniz için, hayatta hiçbir başarısı olmayan şahısları zengin etmeniz için kurulmadı.

Eray nedir? Bu kadar mıyız biz?

Allah herkese Sabri Sarioglu, Tarik Camdal, Eray Iscan ve Aydin Yilmaz sansi versin.

neco ne ara 27 oldun sen reyz.

4-5 ay önce 23 yazıyordu 24 de olabilir. Ben mi yanlış hatırlıyorum lan :asd:

hic sorma olm ya ben de her defasinda baktigimda sasiriyorum
ciddi ciddi 27 olmusum yav
artik ne olduysa su son 2-3 senem cok cabuk gecti

abi bakiyorum bakiyorum bulamiyorum kimseyi
ya geri zekali oluyorlar ya da yalanci
eli yüzü düzgün sevecen birini bulabilsem niyet edecegim ama bu devirde iyice korkmaya basladim artik
mutlu bir evlilik sürdüren ciftler de cok az ben fazla görmüyorum pek

Donk'un 1 yilda kazanacagi parayi Badji 3 yilda kazanacak, Badji 28 yasinda Donk 32, alternatif olarak hangisi daha iyi bir secenek olurdu? Badji Donk kadar oynayamaz mi? Iste bu yuzden hic bir zaman bir tik uste cikamayacagiz. Giderler Eray ile sozlesme uzatirlar. Yatarak milyonlari kazanan Tarik'i antrenmanlara alirlar, sezon bittikten sonra neden adama kendine kulup bul demediler? Eger soylendiyse neden antrenmana cikiyor, para kazandirarak mi gidecek? Ne diye hala antrenmana aliyorlar. Bu kadar dustuk mu biz? Bakalim "agrilari oldugunu one suren" Tolga isvicre kampina goturulecek mi.

Yoneten kisiler degisiyor ama zihniyet hala aynisi. Bizden gercekten bir bok olmaz.

Evet Donk dan daha iyisini bulabilecek miyiz aldigi paraya diyip o transferi savunan arkadaslara gelsin yukaridaki Badji haberi.

Pardon Donk hem gerekirse stoper de oynayabiliyor hem de takimi taniyor.

chelsea arsenal muhabbetinde bende dedim iyi bakalım al birilerini görelim getiremezsen zaten yalancı olduğun belli olcaktır umudu keseriz senden arkasından sabri,eray moraller sıfır bende loftus-cheek,boga yada musonda,zouma vs düşünüyodum.

Gerekirse Sabri gelsin ama Eray'la sözleşme uzatılmasın lan nolur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt