Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Glik
- Höwedes
- Kjær
- Miranda

Bunlardan birini al; kafan rahat olsun.

1.01 felipe mükemmel asist yine, 2.22 felipeden manyak çalım,manyak hareketler...3.22 yine felipeden güzel hareketler.5.31den itibaren felipenin mükemmel golü

icimizde ukde list
Felipe
Lincoln
Keita

soyle bir hucuma haiz olsak

-----------Drogba
Arda - Felipe - Lincoln - Keita
------------Melo

melo her macin sonunda komaya girerdi ama top bizdeyken 7 duveli titretecek hayvanlikta bir ekip olurdu

Bild'in haberine göre Max Meyer için hâlâ ciddi talip olan bir kulüp yokmuş. Milan alacaktı ama Fairplay olayından sonra suya düştü herhalde.

Acaba çok para mı istiyor da kimse yanaşmıyor.

Şu an Yunanistan da kamp yapıp çalışıyormuş.

sent via GSC

Cok buyuk takimlardan teklif bekliyor galiba, CL kazanmak gibi bir hedefi var herhalde

Bir de serbest kalan topcular hep deli gibi para istiyorlar o acidan normalden fazla talebi vardir herhalde

Yine de imkansiz bir transfer gerceklesse tarihe gecer

Meyer senekik 5.5 milyon istiyormus, o yuzden Hoofenheim vacgecti diye haberler cikmisti.

Trabzon acil orta saha ve defans ariyormus Ahmet Calik-Tolga 'ya karsilik Sosa deseler ne dersiniz ?

Trezeguet İnter'e giderse en fazla 800bin falan kazanır ayrıca Parma'ya kiralanacak...bize kendini 2m'ye kitleyecek hem de clde oynayacak bize gelmek istediğini düşünüyorum

Genç oyunlara yönelmeliyiz, artık piyasa çok pahalı Ben burada önermiştim Cunha Sion'da oynuyordu, 15 milyon e gitmiş.
Her Bölgeye bir lider, geri kalanlari genç oyunlara yönelemezsek zaten 5 seneye ne Galatasaray kalır Ne Fener Ne de Bjk Hepimiz batık durumdayız.Hadi diyelim Feneri, fenerli zenginler elinde tutular diyelim, biz ne olacağız bu piyasada tutunmak gerçekten zor.
Umarim Fatih Terim bu sene de şampiyon + Cl ikinci tur yapabilir.

Lionel Carole, Fransa'ya geri dönüyor!
Lionel Carole için eski kulübü Troyes'un devrede olduğu ve oyuncunun anlaşmasının beklendiği yazıldı.

Luis Pedro Cavanda’nın ardından Galatasaray’dan ayrılması beklenen Lionel Carole için henüz kulübe resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi.

Fransız sol bek ile bazı İspanyol kulüpleri ilgilenirken, eski takımı Troyes de devrede...

Sarı-Kırmızılılar, Carole için herhangi bir bonservis bedeli talep etmezken, oyuncunun anlaşmasını bekliyor.

Carole geçen sezon Sevilla’ya kiralık olarak gönderilmiş ancak burada sıkıntılar yaşamıştı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sat-gitsin-sat-sat-sat-sat-capsi.jpeg

Lionel Carole, Fransa'ya geri dönüyor!
Lionel Carole için eski kulübü Troyes'un devrede olduğu ve oyuncunun anlaşmasının beklendiği yazıldı.

Luis Pedro Cavanda’nın ardından Galatasaray’dan ayrılması beklenen Lionel Carole için henüz kulübe resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi.

Fransız sol bek ile bazı İspanyol kulüpleri ilgilenirken, eski takımı Troyes de devrede...

Sarı-Kırmızılılar, Carole için herhangi bir bonservis bedeli talep etmezken, oyuncunun anlaşmasını bekliyor.

Carole geçen sezon Sevilla’ya kiralık olarak gönderilmiş ancak burada sıkıntılar yaşamıştı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Carole dan para kazanmayacaksak satmayalim. Kiraya gitsin, daha iyi.

su trezeguet konusu kapansin lutfen ya artik.
adamin tek bir ozelligi yok, menajeri zorla pazarliyor

takim 8 numara diye agliyor, dogustan on libero fernando'yu oynattik o bolgede, hala tek bir isim gecmiyor. Hoca Donk'a gereginden fazla guveniyor gibi bir his var icimde insallah oyle degildir

3günlük cezanın ardından merhaba herkese. Şu fatih hocanın arkasındaki kişi Scott Piri mi ben çözemedim tam.var mı bilgilendirecek
Screenshot_20180701-131727.webp

Beyler başkanın son açıklamalarına göre UEFAdan cezaya hazır olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt