Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu neeeeeeee

DhGU0o6W4AAMt0R.jpg

rodrigezi gonderip onun tarzinda oyuncu almazsak ozellikle deplasmanlarda cok zorlaniriz. onun gibi 2 tane daha sprinti olan oyuncular lazim bize
Ben diyorum ki 15milyon a satabiliyorsak satalım adama traoreyi 10-15bandında alalım. Dünyanın en iyi sprinteri. Üstelik Middlesbrough ya oynuyor

Ben diyorum ki 15milyon a satabiliyorsak satalım adama traoreyi 10-15bandında alalım. Dünyanın en iyi sprinteri. Üstelik Middlesbrough ya oynuyor
yerini doldurursak satilsin. onun gibi 1-2 tane daha lazim. deplasmanlarda zorlaniyoruz. ondan onceki senede drplasmanda bruma kurtariyordu bizi. 1 tane yeterli degil iste. bu senede gorduk.

trezeguet 6 ya gelsin garry en fazla 9 a gider bizim yönetim beceremez o işi sıradan stoperler 10 milyondan başlarken garry gibi dikine giden,hızlı ve artık skor yapan adama 9 milyon şaka gibi cenk 23 ediyosa garry 20-25 etmeli oda en az yoksa kalsın faydalı olur,özellikle trezeguet garryden sonra çok küfür yer

valla trezeguet transferini hic istemiyorum o yüzden bu transfer kesin olur ne istesem tersi oluyor cünkü :)

Transfer falan olmayacak boşuna nöbet tutmanın da alemi yok ben beklentiyi sıfırladım

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu turkuaz medya grubu kendi kendini yalanlıyor.Sabah muhabiri haber geçiyor (Mehmet Özcan) treze ile anlaşıldı diye gazetede haber yapıyorlar sonra öbür muhabir Emre kaplan yok öyle birşey diyor onu da yayınlıyorlar.Anlamadım ben birşey

Galatasaray, Jason Denayer'e imza attırmaya çok yakın. Teknik direktör Fatih Terim, Belçikalı oyuncunun transferinin bitirilmesini istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarına perşembe günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayan Galatasaray'da tempo günden güne artıyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Muğdat Çelik, Donk ve Nagatomo transferleri bitirilirken, sıradaki ismin Jason Denayer olduğu belirtildi.

2 sezondur kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Belçikalı oyuncunun transferi için yönetimin yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

Galatasaray yöneticileri, daha önce Stoke City'ye transfer olan N'diaye'nin kiralanması için de girişimlere başladı.

Senagalli futbolcunun Galatasaray'a dönmeye ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Stoke City kulübünün ise Galatasaray'ın bedelsiz kiralama teklifini geri çevirerek 3 milyon Avro talep ettiği öğrenildi.

trtspor

Goldenboy 2018 adaylari arasinda bizim Altyapidan Sergen'in kuzeni Baris Zeren de aday gösterilmis.

Ligden taninan bir de Trabzonlu Abdulkadir var sanirim.

Denayer - Ndiaye - Emre Akbaba - Musa hocanın yalanlamadığı 4 adam alınırlarsa süprüz olmaz

Galatasaray SK , UEFA'dan gelecek nihayi ceza kararı duyurulana dek transfer çalışmalarını durdurma kararı aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt