Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmi hesap Carole u paylasip duruyor

!!!

DhG17f_XcAISLRe.jpg

DhG2DG-W4AAVBQa.jpg

doğan can ortasaha olarak 14 gol atmış,hoca isviçreye götürür insallah,altyapıda da istatistikleri hep iyiydi

Bu turkuaz medya grubu kendi kendini yalanlıyor.Sabah muhabiri haber geçiyor (Mehmet Özcan) treze ile anlaşıldı diye gazetede haber yapıyorlar sonra öbür muhabir Emre kaplan yok öyle birşey diyor onu da yayınlıyorlar.Anlamadım ben birşey

Turkuvaz Medya Grubu'nun var olması bile hata. ATV, A Haber, A Spor, Sabah... hepsi bok çukuru.

Banneccar'i hiç izlemedim ama dediğiniz kadar iyiyse Banneccar + Emre Akbaba alındığı taktirde ligin en iyi orta saha rotasyonu açık ara bizde oluyor.

Tolga Ciğerci, antrenmanlarda yer almadı.

gönderin şunu

altyapı oyuncularını boşuna konuşuyoruz hocanın şans vereceğini sanmıyorum burda bile carole kalsın yada yerli yedek gelsin gibi konuşuluyo ben çok isterim altyapıdan birilerinin oynamasını ama öyle dk 90 da oyuna alarak değil en az 3-4 kardeşimiz kadroda olmalı.

-------
galatasaray yöneticisi mahmut recevik. donk'a zam yapılmadığını geçen sözleşmesinde yer alan menajerlik, kira, uçak bileti gibi 407.000 euroluk tutarın sözleşmeden çıkarıldığını açıkladı.
-------
Düşündüğüm gibi geçen seneden kalma parayı katmışlar. Yani parası 1.5 muş

Hani hicbir topcunun alacagi kalmamisti?

Bunlari geciniz

abf7d11ecc4b4221978bbe0e4001d671.jpeg
abdulsamed de katılmış antrenmana.ozanlar da gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt