Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Sen nasil birseysin yavgarryi ilk aldıgımızda da cok eleştirdiniz.şayet garry gidip trezgeuet gelirse iyi bi hamle olur.ama gitmezse gerek yok trezegetye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nasil birseysin yavgarryi ilk aldıgımızda da cok eleştirdiniz.şayet garry gidip trezgeuet gelirse iyi bi hamle olur.ama gitmezse gerek yok trezegetye.
iyi bişeyim,yaptıgım yorum da dogru bi yorum.garry kalırsa trezgeteye gerek yokSen nasil birseysin yav
hakan delikanlı abinin cezası ne zaman bitiyo
Trezeguet malini istemek icin ne cektin sergeniyi bişeyim,yaptıgım yorum da dogru bi yorum.garry kalırsa trezgeteye gerek yok
doğan can 14 gol atmış,hoca isviçreye götürür insallah
forumun yarısı istiyo,yarısı istemiyo.forumun bi yarısı ne içtiyse ondan içtim.yetenekli futbolcu,gelir ya da gelmezTrezeguet malini istemek icin ne cektin sergen
Bu turkuaz medya grubu kendi kendini yalanlıyor.Sabah muhabiri haber geçiyor (Mehmet Özcan) treze ile anlaşıldı diye gazetede haber yapıyorlar sonra öbür muhabir Emre kaplan yok öyle birşey diyor onu da yayınlıyorlar.Anlamadım ben birşey
Skdjjdwjsjsjjdjaldjsjjsünal aysal haini şuan özel yatında çıtır hatun ayıklıyodur gs çok da şeyindedir maalesef arklar
Yeteneklerinden bahsedermisin?forumun yarısı istiyo,yarısı istemiyo.forumun bi yarısı ne içtiyse ondan içtim.yetenekli futbolcu,gelir ya da gelmez
Yeteneklerinden bahsedermisin?
Yetenekleri ozellikleri nedir
@Onur Adıbelli daha detaylı yazar.trezgeuet hakkında bilgi verir miisn mehmete,en iyi sen bilirsin.gelmesini en cok isteyenlerdensin-------
galatasaray yöneticisi mahmut recevik. donk'a zam yapılmadığını geçen sözleşmesinde yer alan menajerlik, kira, uçak bileti gibi 407.000 euroluk tutarın sözleşmeden çıkarıldığını açıkladı.
-------
Düşündüğüm gibi geçen seneden kalma parayı katmışlar. Yani parası 1.5 muş