Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kez daha görüldü ki yerli veya yabancı fark etmeksizin yüksek garanti ücret vermediğimiz sürece her oyuncuyu elden çıkarabiliyoruz. Ciğerci, Eren, Endoğan, Selçuk gibi adamların ücreti yüksek olduğundan göndermek kolay değil.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tolga Eren Tarikdan 10 milyon avro kazanc bekliyorum artik

Bir kez daha görüldü ki yerli veya yabancı fark etmeksizin yüksek garanti ücret vermediğimiz sürece her oyuncuyu elden çıkarabiliyoruz. Ciğerci, Eren, Endoğan, Selçuk gibi adamların ücreti yüksek olduğundan göndermek kolay değil.

Nedeni basit adamlar gerekirse bonservisi yüksek verip maaşı az yapmaya çalışıyorlar ileri de satış yapmak açısından

Biz ise tam tersi politika izliyoruz bu yüzden aldığımız adamları elden çıkartamıyoruz bir tane yönetim şunu düşünmüyor,düşünemiyor ya da işlerine gelmiyor cepleri dolduğu için

Darısı Ahmet , Tolga , Eren , Carole'ün başına diyelim bi 5-6 Milyonda bunlardan kaldırırsak inanılmaz olur

Heralde şu sıra kulübe en yakın Cumhur önder aslan o arkadaşı takip etmek gerekir

UAE , Katar, S.Arabistan takimlarindan Belhanda icin iyi bir teklif gelecektir. ;))

Nedeni basit adamlar gerekirse bonservisi yüksek verip maaşı az yapmaya çalışıyorlar ileri de satış yapmak açısından

Biz ise tam tersi politika izliyoruz bu yüzden aldığımız adamları elden çıkartamıyoruz bir tane yönetim şunu düşünmüyor,düşünemiyor ya da işlerine gelmiyor cepleri dolduğu için
Sneijder bizde 5 milyon euro alırken Nice'de 800 bin euro'ya oynuyordu mesela.

500 binlik Tolga'ya 2 milyon ödedik

Paşa'dan aldığımız Eren bile 2 alıyor

Bu rakamlar gerçekten rezalet yani. Ölçüyü kaçırdık

beyler cavanda transferi m.cengiz döneminde olmadı diye hatırlıyorum ben net bilen varmı tudor varken gitmişti sanki

Sneijder bizde 5 milyon euro alırken Nice'de 800 bin euro'ya oynuyordu mesela.

500 binlik Tolga'ya 2 milyon ödedik

Paşa'dan aldığımız Eren bile 2 alıyor

Bu rakamlar gerçekten rezalet yani. Ölçüyü kaçırdık

Kesinlikle Donk olayı umarım kazadır fena gitmiyoruz bakalım

Sadece Başkan'ın biraz susup işine odaklanması lazım itici olmaya başladı

Cengo kulübü rollercoaster gibi yönetiyor

1 gün iyi
1 gün kötü
1 gün iyi
1 gün....

Renktaslar uygulamadan transfer nobetine giremiyorum. Sikinti mi var.

Cavanda 2.5 a gittiyse Belhanda 25 e gitmeli

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt