Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Cavanda parasına Nagatomo 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su ana kadar iyi donk konusundada gecen yıldan alacakları felan olma ihtimali varyönetim iyi mi kötü mü karar veremiyorum :|
Bir kez daha görüldü ki yerli veya yabancı fark etmeksizin yüksek garanti ücret vermediğimiz sürece her oyuncuyu elden çıkarabiliyoruz. Ciğerci, Eren, Endoğan, Selçuk gibi adamların ücreti yüksek olduğundan göndermek kolay değil.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fb , bjk alenen yapıyor , biz de yapalım vallaha bir hoş oluyor insanAdamlar 1 ay önce 1.5 milyon dolarlik satin alma opsiyonunu kullanmayıp şimdi 2.4 milyon euroya alıyorlar.
Bizimkiler iş çevirmiş, Nagatomo'yu çıkarmış oldular boylelikle
Sneijder bizde 5 milyon euro alırken Nice'de 800 bin euro'ya oynuyordu mesela.Nedeni basit adamlar gerekirse bonservisi yüksek verip maaşı az yapmaya çalışıyorlar ileri de satış yapmak açısından
Biz ise tam tersi politika izliyoruz bu yüzden aldığımız adamları elden çıkartamıyoruz bir tane yönetim şunu düşünmüyor,düşünemiyor ya da işlerine gelmiyor cepleri dolduğu için
Sneijder bizde 5 milyon euro alırken Nice'de 800 bin euro'ya oynuyordu mesela.
500 binlik Tolga'ya 2 milyon ödedik
Paşa'dan aldığımız Eren bile 2 alıyor
Bu rakamlar gerçekten rezalet yani. Ölçüyü kaçırdık
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi