Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 1 ay önce 1.5 milyon dolarlik satin alma opsiyonunu kullanmayıp şimdi 2.4 milyon euroya alıyorlar.

Bizimkiler iş çevirmiş, Nagatomo'yu çıkarmış oldular boylelikle
iş çevirme falan yok yapılan anlaşma
Galatasaray'ın Cavanda için KAP'a yaptığı açıklama...
''Profesyonel futbolcularımızdan Luis Pedro Cavanda'nın 2017-2018 sezonunun sonuna kadar Royal Standard de Liège (Standard) kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Standard kulübü Şirketimize net 500.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, Standard Kulübü 20 Mayıs 2018 tarihine kadar net 1.500.000 Euro transfer bedeli ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma hakkına sahip olmakla beraber bu opsiyonunu kullanması ve 15 Eylül 2018 tarihine kadar futbolcuyu bünyesinde tutması halinde Şirketimize transfer bedeline ek olarak net 900.000 Euro daha ödeme yapacaktır. Bu iki şartın gerçekleşmesi durumunda satın alma bedeli toplam net 2.400.000 Euro olacaktır."

Zaten Cavanda abartıldığı kadar kötü değildi bence. Vasatti ama Tarık Çamdal kadar kötü biri değildi misal. Onun daha cok mental sorunları vardı

Cavanda'dan 2.4m aldiysak Carole'den 3m almamiz lazım. Cigerlerine kadar sokmuşuz lan. Qwsqwsqws

Japon topcular transfer etmeliyiz

Yönetim ve başkanı kötülemeye devam edelim işe yaradı :d

Son dönemlerde izlediğim en iyi sağ bek performansı: SAKAİ

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakai iki sezon önce bedava gitmişti Marsilya ya.

sent via GSC

Konu disi: balkonda bi guvercin buldum. Kanatlarina zift bulasmis. Sabunlu suyla biraz yikadim ama yine de biraz kaldi. Makasla bulasan yerleri ucundan biraz kestim. Kanatlari cikar mi ? Veya ne zaman cikar ? Birisi aydinlatirsa sevinirim.
alttaki kanatların çıkmasi icin kanatlarini cekmen gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt