Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi altyapıdan oyuncu cikmamasinin nüfusla doğrudan alakası yok Ama bu kadar para dönüyorsa bu işte bence var . Evet çin ABD Hindistan falan bu teoriye ters ama adamların futbola yatırımı yok. Biz hem para koyuyoruz hem de başarısız oluyoruz. Birde çok ciddi torpil döndüğünü tahmin ediyorum.bunun oyuncu cikmamasinda birinci faktör olduğunu düşünüyorum. Araştırılsın Türkiye'de oyuncu çıkaran altyapılara bakılsın bence oralarda torpil olayı azdır

karsi komsum hanfendinin maymunu calinmis:asd:

kari diyor ki tanidigin avukat var mi:asd: LOL

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 5 yil once Izmir e (Alsancak) tatile gitmistim. Supermarkette, sirada duruyoruz kardesimle arkamizda bi kari duruyor. Biz bayagi bi oteber almistik karinin elinde ise 1 tane sampuan gibi birsey vardi, tam olarak goremedim ama paketi oyle birsey e benziyordu. Kardesime 'arkamizdaki karida tek birsey var biz ise bayagi oteber aldik. Kari ilk once gitsin dedim. Kardesim de 'tamam abi' dedi.
Ulan bi pisman oldum bi pisman oldum anlatamam :D
Kariya kari dedik diye nerdeyse polis cagirip sikayet edecekti. Guvenlikci geldi aldi beni 'oglum manyakmisin kariya kari denirmi, bayan veya hanimefendi diyeceksin' dedi (kendi de kariya kari denirmi diyor :asd:. Dogma buyume Hollanda da oldugumu felan soyledik, yalvar yakar da afetti MK yoksa isimiz yasti vallaha. Ortaligi birbirine katti bende boyle bi tepkiyi hic beklemedigimden dut yemis bulbule donmus, buz tutmustum.
Artik hic kimseye sirami vermiyorum, neolursa olsun :asd:

Cavandayı 2 buçuk milyona satan takım Tolgayı hiç yoktan 4 milyona satar.

Selçuk İnan maaşında büyük bir indirim yapmazsa çok pis küfür yer.

0 katkı
Bok gibi para

Kaptansa elini taşın altına koysun

Şimdi altyapıdan oyuncu cikmamasinin nüfusla doğrudan alakası yok Ama bu kadar para dönüyorsa bu işte bence var . Evet çin ABD Hindistan falan bu teoriye ters ama adamların futbola yatırımı yok. Biz hem para koyuyoruz hem de başarısız oluyoruz. Birde çok ciddi torpil döndüğünü tahmin ediyorum.bunun oyuncu cikmamasinda birinci faktör olduğunu düşünüyorum. Araştırılsın Türkiye'de oyuncu çıkaran altyapılara bakılsın bence oralarda torpil olayı azdır

En büyük faktör, cocuklarin bos vakitlerinde rahatlikla düzgün bir saha da futbol oynayamamasidir. Almanya‘da yasiyorum, burada 1km lik bir alanda ortalama 2 tane, top ile oynanilan Sporlari icra etme alani vardir. Hemde ücretsiz. Türkiyede tatil amacli gecirdigim vakitlerde ne yazikki uygun standartta pek futbol/basketbol oynama alani göremedim hic. Okadar cok Stadyum yapilacagina, her sehire 40-50 tane ücretsiz futbol sahasi yapilsaydi, uzun vadeli daha kazancli olurdu bizim adimiza :)

baya iyiymiş... sözlükten
" arda koke'ye, beni türkiye'de beckham gibi görüyorlar dedi. koke de türkiye'de erkekler o kadar mı çirkin ya ? dedi. çok güldük. "

gabi

selcugu bunlarla es tutmak haksizlik olur, yasi yüzünden performansi düsüyor hemfikirim ama daha önceki yillardaki katkisini yok sayamayiz, azmi inletti stadi SELCUK SELCUK INAN SELCUK SELCUK INAN, maliyeti düssün kesinlikle agabey rolü tecrübesini aktarma acisindan kalmasi kanatindeyim

Galatasaray hacı baba tekkesi değil. Ağabeylik edecekmiş. 2 sezondur top oynamıyor o yüzden gidecek.

Bu nedir yaa? Eboue sokağa düşmüş Galatasaray yardım etsin.

3 milyon para alacak ama biz eski performansları ile avunacağız. Oynadığı top 1 milyonu bile hak etmiyor.

1 milyona bile indirse 2 kere düşünürüm.

Ağabeylikmiş falan filan. Bakın futbol öyle eskisi gibi romantik amatör ruhla yönetilmiyor.

Raul bile Real'de futbolu bırakamadı. Xavi hayatını verdi şimdi araplarla jübile yapacak.

Daha bu sezon İniesta Barça'dan ayrıldı. Yok indirim yapsın yok ağabeylik yapsın o devirler geride kaldı.

Performans veremeyen adam takımdan gidecek. Bu iş artık böyle olmalı yoksa daha çok ağlarız ffp diye...

günaydın, cavandayı 2.5 milyon euroya satan takımın taraftarları.

Galatasaray hacı baba tekkesi değil. Ağabeylik edecekmiş. 2 sezondur top oynamıyor o yüzden gidecek.

Bu nedir yaa? Eboue sokağa düşmüş Galatasaray yardım etsin.

3 milyon para alacak ama biz eski performansları ile avunacağız. Oynadığı top 1 milyonu bile hak etmiyor.

1 milyona bile indirse 2 kere düşünürüm.

Ağabeylikmiş falan filan. Bakın futbol öyle eskisi gibi romantik amatör ruhla yönetilmiyor.

Raul bile Real'de futbolu bırakamadı. Xavi hayatını verdi şimdi araplarla jübile yapacak.

Daha bu sezon İniesta Barça'dan ayrıldı. Yok indirim yapsın yok ağabeylik yapsın o devirler geride kaldı.

Performans veremeyen adam takımdan gidecek. Bu iş artık böyle olmalı yoksa daha çok ağlarız ffp diye...

Noktasi virgulune hemfikirim!

normalde yerli transfere karşıyımdır ama emre akbaba 3 milyon + tolga veya eren şeklinde olursa çok iyi olur bence. emre akbabadan ümitliyim maliyeti yüksek olmazsa alınması lazım

Butun coplerin kontratlari seneye bitiyorl, eger bu senede sampiyon olursak bomba transferler olabilir.

Muslera

Mariano - Miranda - Serdar - Nagatomo

Fernando - Sissoko

Pjaca - Kagawa - Feghouli

Musa/Balotelli

Galatasaray, 7 Temmuz'da başlayacak İsviçre kampı öncesi Süper Lig'in iki yıldızıyla anlaşmaya vardı.
Milliyet'in haberine göre, Transferleri kampa yetiştirmek isteyen Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor'un 10 numarası Emre Akbaba ve Bursaspor'un sol beki Aziz Behich'le el sıkışan Galatasaray, bu iki transferi cuma gününe kadar açıklamayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılılar, Emre Akbaba için 5 milyon euro isteyen Alanyaspor'u takas konusunda ikna etmeye çalışıyor.
Nagatomo'nun yedeği olması beklenen Aziz Behich içinse gözden çıkartılan rakam 2 milyon euro civarında.

milliyet

aziz-akbaba mantıklı iş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt