Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerden alper veya ozanı koparabilsek iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

NDONG bizde is yapar, Djilobodji'yi izlemedim iyiyse o da kiralik gelsin.

Hayaller Nzonzi
Gercekler Ndong

Diyebiliriz

ub.msji

djilobodji yarın başlasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sunderlands_didier_ndong_318732.jpg

Adamlar League One'a kadar dusmusler, Trezege'ye 5.9m verecegimize NDONG'a 6m verelim.

Fernando
Feghouli - Belhanda - NDONG - Garry
Gomis

(y)

çok saçma bir yorum . Sakatlanmamanın garantisi mi var . Şampiyonlar ligine alt yapıdan bir sol bek ile çık bakalım neler oluyor
Senin yorumun
çok saçma bir yorum . Sakatlanmamanın garantisi mi var . Şampiyonlar ligine alt yapıdan bir sol bek ile çık bakalım neler oluyor
UEFA kriterleri , kulubun mali yapisi ve CL icin 21 oyuncu bildirilecegi gerceklerini dusunursen benim yorumumun dogrulugunu anlarsin. Evet Nagatomo da sakatlanabilir.. Hatta onun yedegi de o mac sakat veya cezali olabilir.. Oyuncu degistirme hakki bitmistir ve Nagatomo sakatlanmistir. Bu gibi durumlarda alternatiflerini dusunmek de hocanin isi. Mesela gecen sene Solbekde bazi maclarda Lato, Linnes, Nagatomo, Denayer hatta H. Balta oynadi. Ve son not: 21 oyuncu olacagi icin her pozisyonun yedegi olmayacak. ;))

Hic istemiyorum bu herifi ya bence Amrabat'tan daha kötü.
Fiyasko olur.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neye gore fiyasko olur? Gecen sene 16 gol 6 asist yapmis bir adami konusuyoruz. Deplasmandaki Trabzon-Kasimpasa macini bir izle vaktin varsa.. Tek basina mac kazandirabilen bir adam. Ve her takimin bu tip oyunculara ihtiyaci var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt