Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
bence Trezeguet'i almayacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de tam tersini hissediyorum uzunca bir süredir.bence Trezeguet'i almayacağız
Sayın @Aydın Aslan Muslera'nın benim kırmızı çizgim olduğunu bildirmek isterim.
Yav mevzu yetenek ise Tre ile Garry arasında uçurumlar var. Herif bileklerine hakim, dar alan becerisi var, şutları oldukça iyi, gole yakın oynuyor. Otobüs çeken takımlara karşı Tre biçilmiş kaftan bi oyuncu. Garry ile kıyaslamam bile. Garry gibi 27'sinde bi adam yetenekleri çok sınırlı olduğu halde bu kadar katkı verdiyse, 23'lük Tre çalışarak kendini muazzam seviyelere çıkartabilir.trezeguenin pek çok özelliği garryden önde
bunu görmek çok zor olmamalı
ama garrynin 2-3 özelliği o kadar üst düzeyde ki , daha iyi bir oyuncu olmasına yetiyor fakat trezeguenin yaşı müsait gelişime onu da unutmamak lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şahsi fikrim; haksızlık ve bencillik etmeyelim...Bir şey demedik zaten ama 2-3 hafta uzatırsa tatilini laf ederim
Bir çok oyuncu D.K oynamasına rağmen kamplarına gidiyorsa Muslera da gitmeli
Biz maalesef çok tolerans tanıyoruz bu olaylarda sırf Muslera için demiyorum aynı şeyler diğer oyuncular için de geçerli
Şahsi fikrim; haksızlık ve bencillik etmeyelim...
DK dan sonra 20-30 gün tatil hakkıdır.. O da insandır ve ailesi ile keyif yapma hakkıdır...Vermezsek haksızlık olur..
O kadar da kredisi olsun artık müsaadenizle..
bjkde para yok.atibayı bile trabzona kaptıracaklar.ne ali koç ne bizimkiler ne de diğer kulüpler kabul etmez yabancı sayısında degişikliği.bjk yerli alıyo çünkü,eldeki yabancıalrı zaten kaliteli ve tecrübeli.iyisini yapıyolar.beşiktaşın bu kadar yerli oyuncu alması
başkanlarının kulüpler birliği başkanı olması
tff başkanının beşiktaşlı olması
bu 3 madde bir sonraki sezon yabancı sınırı gelecek diyor
Bu konu tatil öncesinde kendisine elbette ki hatırlatılacaktır. muslera gerekeni düşünemeyecek biri değil bence.Ağustosta ligler başlayacak bilmem farkında mısın ?
1 hafta bilemedin 2 hafta olsun abartmanın lüzumu yok
kontratları tl cinsinden yapıyorlar tabi bu da etkilidir,çok iyi yabancıları olsa da Cenk ve Talisca'nın boşluğunu dolduramayacakları için bu sezon ilk 3 imkansız onlar içinbjkde para yok.atibayı bile trabzona kaptıracaklar.ne ali koç ne bizimkiler ne de diğer kulüpler kabul etmez yabancı sayısında degişikliği.bjk yerli alıyo çünkü,eldeki yabancıalrı zaten kaliteli ve tecrübeli.iyisini yapıyolar.
CL'de de iyi bir performans gösterirse evet edebilir. Ama şu anda max 15 eder ki onu veren kulüp bile yok zaten.Garry şu piyasa da 25-30 milyon € rahat eder. Tabii biz burada zorla satmaya çalıştığımız için elin oğlu gelir 9 milyon € verir.