Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.587
- 11.441
- 1.838
Empoli para harcamış sizin çakma zidanı salabilirler belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde olsa öyler yerleri kekolar ele geçirir. Bizim sokakların en büyük sorunu kekomançiler. Çocuklara izin verirler mi gidip sporla ilgilenmelerine. Gelir senden topunu alır. Diker topu uzaklara. Veya alır ve hiç vermez. Böyle insanlar çok bu ülkede. O yüzden Almanya'da olur. Çok da güzel olur. Ama işte bizim sosyolojik dengelerin değişmesi ve Almanya gibi olabilmemiz için 200 yıl gerekiyor maalesef. O arada da Almanya ülkeyi uzaya taşır.
Sonra da benim engelli listeme laf edersiniz.Aynı şeyler Bruma satıldığında Garry için deniyordu![]()
sanmiyorum, benim tum arkadaslarim cok umutluydu sene basinda garry'den.Aynı şeyler Bruma satıldığında Garry için deniyordu![]()
musada hedef gomis i rahatlatmaksa; dikkatleri üstüne çekecek kadar hızlı ve tehditkar birisi olması şartmusa bence imkansız yıllıgı cok yüksek artı kiralamak istemiyor leicster o yüzden ben cok düsük ihtimal görüyorum
sanmiyorum, benim tum arkadaslarim cok umutluydu sene basinda garry'den.
guzel isler yapip bitirisi yapamiyordu zaten
trezege'nin ise hicbir ozelligi yok bence, fundamentali cok zayif, tam bir amrabat 2.0
sanmiyorum, benim tum arkadaslarim cok umutluydu sene basinda garry'den.
guzel isler yapip bitirisi yapamiyordu zaten
trezege'nin ise hicbir ozelligi yok bence, fundamentali cok zayif, tam bir amrabat 2.0

Mahmut Kasımpaşa da direk kampa katılmış neredeyse 1 hafta bile tatil yapamadı herhal
Bakalım Muslera'da aynı nezaketi gösterecek mi ?
Gomis gitmeli direk. Kalinic Bacca milli tarzı pivot alınıp bir de hızlı forvet alınmalı daha maliyetli iş yapmış oluruzGomis'in arkasında bekleyecek forvetin max alacağı yıllık 2 olmalı bence.
Mahmut Kasımpaşa da direk kampa katılmış neredeyse 1 hafta bile tatil yapamadı herhal
Bakalım Muslera'da aynı nezaketi gösterecek mi ?
garrye sezon basında güvenen pek yoktu hatırladıgım kadarı ile.