Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı sorunu olmasa Fatih hoca yerli sol bek almaz Carole'yi tutup yedeklerdi Nagatomo'yu

Bizde olsa öyler yerleri kekolar ele geçirir. Bizim sokakların en büyük sorunu kekomançiler. Çocuklara izin verirler mi gidip sporla ilgilenmelerine. Gelir senden topunu alır. Diker topu uzaklara. Veya alır ve hiç vermez. Böyle insanlar çok bu ülkede. O yüzden Almanya'da olur. Çok da güzel olur. Ama işte bizim sosyolojik dengelerin değişmesi ve Almanya gibi olabilmemiz için 200 yıl gerekiyor maalesef. O arada da Almanya ülkeyi uzaya taşır.

Mesaji yazdigimda aklima gelmisti, böyle sahalar Türkiyede cok sayida mevcut olsa, kekolarin sorun cikaracagi. Ama o sorun bile cözülebilecek cinsten bence.

Mahmut Kasımpaşa da direk kampa katılmış neredeyse 1 hafta bile tatil yapamadı herhal

Bakalım Muslera'da aynı nezaketi gösterecek mi ?

Mısırlı gelsin veya gelmesin ama önce sahaya çıksın, oynasın sonra ön yargısız bir şekilde değerlendirmesini yaparız hep beraber.

Adam daha oynamadan başkaları ile kıyaslamak hele ki aynı tarz olmadığı bir kanat oyuncusu ile karşılaştırmak çok saçma...

garynin son zamanlarda kendine güveni artsa da; bana biraz sahibine göre kişneyen at gibi geliyor.
Tudor zamanı ile FT zamanı arasında dağlar kadar fark var bariz olarak.

sanmiyorum, benim tum arkadaslarim cok umutluydu sene basinda garry'den.
guzel isler yapip bitirisi yapamiyordu zaten

trezege'nin ise hicbir ozelligi yok bence, fundamentali cok zayif, tam bir amrabat 2.0

Hiç bir özelliği olmayan futbolcu nasıl 16 gol atmış bir senede ?

Bonservisinden dolayı istemiyorum desen anlayacam da abartmayın yav

sanmiyorum, benim tum arkadaslarim cok umutluydu sene basinda garry'den.
guzel isler yapip bitirisi yapamiyordu zaten

trezege'nin ise hicbir ozelligi yok bence, fundamentali cok zayif, tam bir amrabat 2.0
:asd:
giphy.gif

garrye sezon basında güvenen pek yoktu hatırladıgım kadarı ile.

Gomis'in arkasında bekleyecek forvetin max alacağı yıllık 2 olmalı bence.

Muslera
x

Mariano
Linnes

Nagatomo
Aziz

Maicon
Ahmet
Ozan

Serdar
x

Fernando
Donk

x
Selçuk
Celil

Belhanda
Emre Akbaba

Feghouli
Sinan

Garry
x
Yunus

Gomis
x
Muğdat

Bize forvet transferi şart. Tüm sezon Gomis ile gidecek değiliz herhalde. Stoper transferi de şart, elde sadece Serdar ve Maicon kaldı ilk 11 de oynayabilecek.

Orta saha zaten ortada, onsuz olmaz. Kanat transferi de lazım çünkü Garry ve Feghouli ile butün sezon gidemezsin. Onları arada sırada yedekleyen biri alınmalı.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mahmut Kasımpaşa da direk kampa katılmış neredeyse 1 hafta bile tatil yapamadı herhal

Bakalım Muslera'da aynı nezaketi gösterecek mi ?

onlarda abartmış renktaşım futbolcu da insan bırakın da biraz dinlensin gören de ŞL ön elemesi oynayacaklar der.

Kasım paşa ile görüşelim;
Trez kampı kasımpaşada değil bizimle geçirsin bi süre, kararımızı ona göre verelim...

Takımla beraber yatsın kalksın oynasın; sadece performans değil, uyum testine de girmiş olsun çaktırmadan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt