Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangala (kiralık) + Mathias Jensen veya Bennaccer + forvet + Emre Akbaba + yedek kaleci

Şuna benzer bi pakete ihtiyacımız var.

Trezeguet 'in hanesinde + puan yazdım bu gelişmeler ile

Adam geçen hafta Dünya Kupasında mücadele ediyordu bu gün geldi Kasımpaşa idmanlarına katıldı üstelik bir klübe transfer olması neredeyse kesin durumdayken bir çok klüp kendisiyle ilgilenirken

Belli ki işine değer veren bir topçu ...

DK performanslarında yol haritası trezden musaya kaydı sanki...
trez de kiralık+ops dan ötesi yok; musada olabildiğince sınırlar zorlanacak gibi, gomis i çoklu markajdan kurtarmak için.

Yedekte bekleyecek oyuncuya 2 milyon Euro verecek lüksümüz yok hocam.

Yalnız tamam Aziz Behich olsun olmasın değil de şu anda Süper Lig'den alacağın bir oyuncuya 2'nin altında bonservis isteyeceklerini mi sanıyorsun renktaş? Yani veya şöyle diyeyim. Bana 700 bin euroya kimsenin itiraz etmeyeceği bir sol bek yedeği bul ve yerli statüsünde olsun. Benim aklıma gelmiyor. Kimi söylersen söyle o fiyatlara gelecek oyuncu burada linç yer. Altyapıya yönelsek daha iyi olur sanki.

İŞTE ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN CANLI YAYINDA AKTARDIKLARI

Fatih Terim ve yönetim Trezeguet konusunda kararlı. Mısırlı futbolcu da Rusya'dan direkt olarak İstanbul'a ve oradan Ali Samiyen'e gelerek Galatasaray'ı istediğini göstermiş oldu. Kendisiyle prensip anlaşmasına vardı. Bonuslarla birlikte yıllık 2 milyon euro teklifi Trezeguet kabul etti. Sözleşme 4 yıllık. Futbolcu da benim önceliğim Galatasaray ifadesini birçok kişiye söyledi. Kendisine "Tatilini yap ve bizden haber bekle dendi. Bu aşamada Kasımpaşa kulübüyle görüşmeler devam edecek.

"AHMED MUSA TRANSFERİ ZORA GİRDİ"

Fatih Terim 2013'ten bu yana Ahmed Musa'yı beğeniyor. Ünal Aysal döneminde dahi Fatih Terim'in yönetime sunduğu raporda Ahmed Musa'nın ismi vardı. Ancak Dünya Kupası'nda attığı gollerden sonra transfer zora girdi.

"EMRE AKBABA TRANSFERİNDE TOLGA CİĞERCİ + PARA FORMÜLÜ"

Emre Akbaba transferinde yönetimin para + gözden çıkarılan Tolga Ciğerci önerisi var. Bu formül üzerinden görüşmeler devam ediyor.

@Hayri P. Cund 'un foruma koydugu haberden alıntıdır.

altyapıdan çıkan oyuncu yedek olmaz arkadaşlar Nagatomo'yu yedek bırakabilecek bir sol bek varsa altyapıda Aziz Behiç'e gerek yok derim o zaman....genç alt yapı oyuncusunu yedek bekleterek geliştiremezsin

ahmed musa zordaysa ve trezgeuet gelecekse Allah askına yunus akgünü kanat forvet olarak artık degerlendirsinler veya milli takımdan dönerse ali yavuzu.gomisle cok iyi olur.eldede var kullanabileceğimiz ahmed musanın yerine.

ama ne olursa olsun alınmalı ahmed musa

Carole+1m Aziz Behiç
Tolga+3m Emre Akbaba gibi bir şeyler bekliyorum

DK performanslarında yol haritası trezden musaya kaydı sanki...
trez de kiralık+ops dan ötesi yok; musada olabildiğince sınırlar zorlanacak gibi, gomis i markajdan kurtarmak için.
musa bence imkansız yıllıgı cok yüksek artı kiralamak istemiyor leicster o yüzden ben cok düsük ihtimal görüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt