aha buldum yolunacak tavugu diyordurTreze'nin aciklamalarina bakarsak bize gelmek icin can atiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aha buldum yolunacak tavugu diyordurTreze'nin aciklamalarina bakarsak bize gelmek icin can atiyor
garyde 20 den aşşasına kapıları Twetle kapattık. menecerler uyarıldı herşeyle ayağımıza dolaşmayın diye...Garry icin 15 milyonu gordukleri an garry gider.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun anlamı nijerya futboldan anlamıyor demek mi...
Hemde diğer abileri dururken 19 luk çocuğa kaleyi vererek...
Muhalefetin bile, kabul edilebilir bir mantığı olmalı derim her zaman![]()
o işin makarası hocam ama sen nasıl anladıysan artık...Yedekte bekleyecek oyuncuya 2 milyon Euro verecek lüksümüz yok hocam.
Aziz Behiç gelecekse para vermeden Eren'i falan verip alabiliriz
eyvallah emmoğlu benim jeton düşmemiş kusura kalmao işin makarası hocam ama sen nasıl anladıysan artık...
:rose:
fatih terimden nasri hamlesi bekliyorum belhanda satılırsa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öderiz yarısını zaten 1 yıl kontratı kaldıİmkansız. O adamı yıllık maaşından dolayı kimse almaz. Verilen 2 milyonun abartmıyorum 1.600'ünü bizden isterler.
musa bence imkansız yıllıgı cok yüksek artı kiralamak istemiyor leicster o yüzden ben cok düsük ihtimal görüyorumDK performanslarında yol haritası trezden musaya kaydı sanki...
trez de kiralık+ops dan ötesi yok; musada olabildiğince sınırlar zorlanacak gibi, gomis i markajdan kurtarmak için.
Aziz Behich icin, Eren + 250.000 euro uygundur.
Bu arada Behichin 1 sene kontrati kalmis.
Yillar sonra hem sag ve sol beklerimiz tas gibi olacaktir.
Bursanin forvetlerinde sadece Stancu, Kubilay ve Necid var.
Garry'i satip yerine Trezege almak attan inip essekle yan yana yurumeye baslamaktir