Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne alaka abi özil 10 numara
bize klas adam lazım değil,yardıra yardıra topçu 3. bölgeye taşıyacak 8 numara lazım

Belhanda taşıyor topu ileri
Bize zeki topçu lazım
Cabaye da 10nr sayılır serbest oynuyordu ne zamandır
Fernando Belhanda Cabaye
Dengeli olurdu

DhMxaz9X4AIGvVO.jpg

2.3 milyon pound kiralama teklifi ne lan şaka mısınız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

NDONG bizde is yapar, Djilobodji'yi izlemedim iyiyse o da kiralik gelsin.

Tam ihtiyacimiz olan paket bu gibi duruyor

Yakında tinerciler ile Çin bağlantısı da sorgulanacaktır.

UEFA hainlik yapiyor. Rus oligarklarin takimlarina, Birlesik Arap Emirliklerinin petrol seyhlerinin takimlarini incelemiyorlar. Katar islerine gelmediginden algi kasiyorlar. Millet de yiyor bunu. Diyor ki PSG ve para futbolu mahvetti. Ulan 10 sene once Chelsea, Man City satildiginda neredeydiniz?

Papy Djilobodji düşünülebilir ha bana kalsa stopere siyahi almamak lazım. Aradığımız adam değil bence.

Kactir sunu soyluyorsun dikkatimi cekiyor, irkci yorumlar yakismiyor kaldi ki bir suru iyi zenci stoper var futbol tarihinde. Futbol tarihini gectim bizim en iyi stoperlerimizden biri olan Rigobert Song zenciydi yaw.

nagatomo tekte 550 bin beğeni alıyor lan ben böyle bir şey görmedim. King, Lakers ta twitiyle yarışıyor.

Bosuna demiyoruz reis Japon pazarina acilak diye. 127m insan, fanatik olunca da ciddi fanatik oluyolar.

Bennacer'i 90 dakika izleyen olduğunu sanmıyorum forumda.

Napak usta Serie B mi izleyek? Videolardan konusuyoruz tabii.

milan wilshere ile görüşüyomuş.

En basindan beri ilgileniyorlar ki bir ara kesin gozuyle bakiliyordu ama FFP cezasindan sonra imkansiz.

Bein Tr'de kolpa çıktı yaw bize Milik, Bjk'ye Aboubakar yazdılar fiyasko çıktı

Bip Spor ne yaw kolpacilar hep ayni isimler dolaniyor Ndiaye falan geciniz

Trezeguet gelecek gibi demek ki birilerini guzel paralara satacagiz hayirlisi

Trezegeut - Amrabat benzetmesini manasiz buluyorum keza Trezeguet teknigiyle is yapan, adam gecebilen, sut cekebilen, dar alanda is yapabilen bir topcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt