Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kolpacılık var biraz ama mantıklı söylemleri de var düşündürücü

433 icin bize oyunu iki yonlu oynayabilen 8 numara lazim, Emre Akbaba anca rotasyonda oynar.

haftalar önce emre akbaba italyada muhabbeti varken twitter da biri levent şahin de italyada emre akbaba ile görüşüyor demişti :/ ama kim dedi hatırlamıyorum

Çok merak ediyordum bu Jamie Vardy niye büyük bir yıldız olamadi?
Bu nasıl bir hiz bu nasıl bir kalite ya..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim basına göre emre ve aziz için 7 milyon euro veriyomuşuz 6 milyon trezeguet 2 milyonda maaş bunların olması için en kötü belhanda ve garrynin satılması lazım,satıldığını düşünelim daha güçlü olduğumuz söylenebilirmi bence hayır işin tuhafı hakkaten denayer ve ndiaye dışında yurtdışından kimse transfer listemizde yok heralde onlarda gelirmi şüpheli

satmadan alamazsın olayı kesin olarak varmı bizde kimse net bilmiyor sanırım yani yönetim dısında

Emre Akbaba tam 4-3-3 ün sol içinde oynayacak bir oyuncu.

Defansif özelliklerini geliştirirse Ayhan Akmanın geçmişte yaptığı etkiyi yapar kaldı ki kesinlikle Ayhan Akmandan çok daha yetenekli.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akbaba almamız gereken bir oyuncu cünkü yerli oyuncumuz yok dogru düzgün olanların cogu çöp

emre klasik 10 numara degil 8 tarzı oynuyor

Emre Akbaba'nın tek soru işareti alanyaspor hep ona bağımlı oynadı o yüzden skoru yüksek,büyük takıma atlama eşiğini başarırsa çok çok verim alırız,misal Eren tutmadı ama Serdar Aziz tuttu...

Akbaba'yi TR'de bizden başka para verip alabilecek biri yok Başakşehir haricinde. Kargalar Lung mu Lang mi ne işte ona 2.5m bile ödeyemediler, başka takıma imza attı.

Fb'de zaten yabancı transferine odaklanmış durumda.

Bu işin sonu her türlü bize çıkıyor gibi.

Akbaba ve Ndiaye güzel olur orta sahaya bilindik adamlar olmalarıda advantage , Amusa forvet hattına eklenirse forvet hattıda tamamlanır

Trezeguet + Akbaba gelirse takımdaki şut etkinliği çok ciddi oranda artmis olacak.

_____Fernando_____

Akbaba___Belhanda

fena bı orta saha olmazdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt