Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mavropanos
Bielik

gibi iki iyi genç stoper var Arsenal'de Denayer yerine 1i kiralanabilir

️ Galatasaray'a Ada'dan iş çıkmadı.

City, Denayer için 10 milyon € bosndervis bedeli istedi, kiralamaya sıcak bakmıyorlar.

Stoke kiralama bedeli olarak 4 milyon € istedi, oyuncuya da 3 milyon € ödenecek, 7 milyon € Galatasaray'a geri adım attırdı. (Fotomaç)

Ahmed Musa için Leicester City 5 milyon € kiralama bedeli istedi. Bunu duyan Abdurrahim Albayrak, Musa işini askıya aldı.
Hayirdir albayrak bedava mi sandin? Herkes bizim gibi enayi degil. Kac hafta gecti yeni mi ögrendiniz bu adamlarin fiyatini?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

giroud-pedro-koscielny-welbeck in

gomis-garry-maicon out

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu joel campbell arsenalle uzattı mı ya serbest gözükmüyor transfermarktta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

L’Equipe | “Uefa, PSG’i rahat bırakmıyor. Galatasaray’dan sonra PSG için verilen kararlar da gözden geçiriliyor.''

DhPxaPdWkAA2Nsc.jpg

La Gazzetta Dello Sport | Empoli'de forma giyen 20 yaşındaki Cezayirli Ismael Bennacer, Galatasaray yolunda.

DhPjRl-XcAE6hG4.jpg

Trabzonlu 18 yaşındaki genç futbolcu Sefa Akgün Erzurumspor'a gitmiş.

DhPr-fNWkAASxE3.jpg

Galatasaray, Trezeguet için %18 KDV ile Kasımpaşa'ya 5.9 M € ödeyecek. Oyuncu 2 M €'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Transferin hafta içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor. (Sabah) YellowRed Post on Twitter

Chancel Mbemba 8m'ye Porto'ya gidiyormuş....paramız yok ki işte....tam Fatih hocanın sevdiği tip oyuncu...hızlı stoper

Bu Ndiaye yi bi tek ben mi istemiyorum forumda acaba?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanına bir tane daha orta saha gelecekse gelsin.Ama donku almaları bundan başka transfer olmayacağını gösteriyor.bu bölgeye çok daha iyi oyuncular alınabilirdi.
Onun haricinde fenando,ndiaye,belhanda üçlüsüyle oynadık.Oynadığımız oyun hiç umut vermemişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt