Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.642
- 8.671
- 1.233
Mavropanos
Bielik
gibi iki iyi genç stoper var Arsenal'de Denayer yerine 1i kiralanabilir
Bielik
gibi iki iyi genç stoper var Arsenal'de Denayer yerine 1i kiralanabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirdir albayrak bedava mi sandin? Herkes bizim gibi enayi degil. Kac hafta gecti yeni mi ögrendiniz bu adamlarin fiyatini?️ Galatasaray'a Ada'dan iş çıkmadı.
City, Denayer için 10 milyon € bosndervis bedeli istedi, kiralamaya sıcak bakmıyorlar.
Stoke kiralama bedeli olarak 4 milyon € istedi, oyuncuya da 3 milyon € ödenecek, 7 milyon € Galatasaray'a geri adım attırdı. (Fotomaç)
Ahmed Musa için Leicester City 5 milyon € kiralama bedeli istedi. Bunu duyan Abdurrahim Albayrak, Musa işini askıya aldı.
kampta deneyecekmiş emerybu joel campbell arsenalle uzattı mı ya serbest gözükmüyor transfermarktta
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yuhGalatasaray, Trezeguet için %18 KDV ile Kasımpaşa'ya 5.9 M € ödeyecek. Oyuncu 2 M €'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Transferin hafta içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor. (Sabah) YellowRed Post on Twitter
Galatasaray, Trezeguet için %18 KDV ile Kasımpaşa'ya 5.9 M € ödeyecek. Oyuncu 2 M €'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Transferin hafta içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor. (Sabah) YellowRed Post on Twitter

Bu Ndiaye yi bi tek ben mi istemiyorum forumda acaba?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi