Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reys bayram tutumlu sen misin ?
Ben değilim ama herifin bazı iddaalari bana doğru gelmeye başladı.
Donk'un sözleşmesi,trezege,aykut,emre gibi yeteneksizlerin peşinden koşmamız gibi saçma transfer hamleleri birilerinin ceplerinin dolduğunu gösteriyor

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin tranaferde emeği geçip pay alanlara!

Denayer gelse bile Ahmet'in gitmesi sıkıntı..acaba hoca Donk'u mu düşünüyor diyeceğim ama Serdar sakat ya da cezalı olsa Donk oynasa o zaman da yabancı sınırı sıkıntı olacak

Denayer gelse bile Ahmet'in gitmesi sıkıntı..acaba hoca Donk'u mu düşünüyor diyeceğim ama Serdar sakat ya da cezalı olsa Donk oynasa o zaman da yabancı sınırı sıkıntı olacak

OZAN KABAK > Ahmet Çalık

Ahmet üç kuruşa satılırsa yine yanlış olur. En mantıklısı yurt dışına kiralamak. Tercihen İtalya veya Fransa.

sefa akgün erzurumspora gitmiş direk 11 oynatırlarsa müthiş transfer

Ahmet Calik, vasifsiz yetersiz kendine bakmayan topcu. Derhal def edilmeli.

3 sene daha kontrati var

Başkan Mustafa Cengiz, AMK Gazetesi'ne konuştu: "Arsenal ve Chelsea'de yakın olduğum isimler var. Onlarla teması sürdürüyorum ve zamanı gelince göreceksiniz. Camia ve taraftarlardan biraz sabretmelerini istiyorum." Peşindeyiz on Twitter

gercekci olalım şampiyonlar ligi icin hayal kurmaya gerek yok tinerciler gibi cok ballı bir grup gelmezse 3.olmak basarıdır

bizim icin hedef ligte sampiyonluk yoksa mevcut kadroyla avrupada bisey yapmayı hocada beklemiyordur sanırım

gruptan cıkarsak kaymaklı ekmek kadayıfı olur ama önce tinerci balı lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt