Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irkçılık ile ne alakası var? Takımda bir çok siyahi var onlara da öyle mi diyorum?

Bana göre stoper için uygun vasıflar taşımıyorlar. Bunu belirtmek ırkçılık mı oluyor?

Tez canlı oluyorlar ve çabuk pozisyon kaybediyorlar. Geneli böyle yani...

Artık bizim aradığımız adam hamle stoperi değil ağır başlı ve pozisyonunu kaybetmeyen adam olmalı maalesef siyahi arkadaşlar bunu pek beceremiyor. Hepsi bu. Bunun ırkçılık ile alakası yok.

Sol Campbell, William Gallas falan kötü müydü yav?

Carole,Tarık,Eren,Tolga'nın toplam maaşı 6.5 civarı bu sözleşmelerden 2-2.5'unu karşılayarak çıkarsak güzel olacak

Eren Tolga gibi karaktersiz bir futbolcu değil,ilk yedek kalacağı için gitmek ister zaten,Tarık'ta kariyerinin biteceğini anladı(kimse fatih hocayı karşısına almak istemez)...geri sadece tolga malı kalıyor

1530661574644.webp
1530661633384.webp

hoca ndiaye ve trezguetnin kampa yetiştirilmesini istemiş belliki.ali naci de ndiaye kampa katılcak dedi,hoca istiyomuş

Bursaspor ve Göztepe forvet arıyor Bursa çulsuz takım ama Göztepe Eren için bonservis ödeyebilir

tolga 4 milyona (almanyaya)
carole 1,5 milyon avro-troyes
eren 2 milyona(bursaya veya isviçreye)
ahmet çalık (kiralık-500.000 avro)
tellesten 4 milyon avro

NHli.gif

tolga 4 milyona (almanyaya)
carole 1,5 milyon avro-troyes
eren 2 milyona(bursaya veya isviçreye)
ahmet çalık (kiralık-500.000 avro)
tellesten 4 milyon avro

NHli.gif

Cavandayı o paraya satan yönetim bunları daha iyi fiyatlara satar bence :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Hayri P. Cund usta bu christian iyi forvetmiş ya.ilk goldeki pası ve golü güzel.golde ergün sag ayagı ile orta yapmış,manyak adam yav bu ergün penbe.

ilk gol 22.saniyede başlıyo. ikinci gol 7.36da başlıyo.6.41 de de christianın sayılmayan golü var

@Hayri P. Cund usta bu christian iyi forvetmiş ya.ilk goldeki pası ve golü güzel.golde ergün sag ayagı ile orta yapmış,manyak adam yav bu ergün penbe.

ilk gol 22.saniyede başlıyo. ikinci gol 7.36da başlıyo.6.41 de de christianın sayılmayan golü var

dun seyi izledim ayni bu ozetlerden
erm
denizliydi galiba
christian biraz negredo gibi iyi mucadele ediyor ama takimla uyumu yok ve agir
gol posyonlarina girmekte gecikiyor
ama pivot olarak iyi bi herifmis
bi de fazla pas vermemisler heralde bizimkiler
genel olarak da hatirladigim ortalama bi herif oldugu idi christianin

dun seyi izledim ayni bu ozetlerden
erm
denizliydi galiba
christian biraz negredo gibi iyi mucadele ediyor ama takimla uyumu yok ve agir
gol posyonlarina girmekte gecikiyor
ama pivot olarak iyi bi herifmis
bi de fazla pas vermemisler heralde bizimkiler
genel olarak da hatirladigim ortalama bi herif oldugu idi christianin
iyi pas dagıtıyo gibi,topla da fena degil.galiba paris saint germaindeyken bizi dagıtmıs bu christian.bu herifin yüzünden real madrid ile eşleşmişiz

cristian psg de anelkanın partneriydi. Ya da biri çıkıp diğeri giriyordu tam hatırlamıyorum cl özetlerde rastlıyordum bununla anelkaya.

iyi pas dagıtıyo gibi,topla da fena degil.galiba paris saint germaindeyken bizi dagıtmıs bu christian.bu herifin yüzünden real madrid ile eşleşmişiz
psg miydi barca miydi tam hatirlamiyorum ewt bize karsi allah gibi oynamisti herif zaten o yuzden almistik biraz da. sanirim devre arasi gonderip yerine ALI LUKUNKUyu almis idik o sezon. sonraki sezon da H. Sukur gelmisti

tarık fesihsiz kurtulsak keske ama adam gitmiyor mecbur fesih hiç yoktan iyidir ya aysalın kazıkları hala devam ediyor allahtan bu sene son selcuk yıllık 3 alması flnodevre arası tellesle koray neysede diğerleri ertesi yaz gelen tarık olcan tam fiyasko aklıma geldi yine sinirlendim gece gece

miranda-brazil-17062018_1qqqyi9u0jo4a1xaxjgm4n7fqq.jpg

Sneijder'den bu yana adı bizimle geçen oyunculardan hiçbirini bunun kadar istemedim.

Adam savunmamızdaki puzzle'nın eksik parçası gibi gelse cuk diye oturacak.

Savunmadaki lider adam eksikliğini giderecek ve Fernando ile mükemmel uyum sağlayıp rahat top çıkarmamızı sağlayacak.

Şu Maicon denen gereksiz olmasa daha ciddi ilgileriniz diye düşünüyorum.

Keşke bir yerlere satabilsek şu Maicon'u...

Yok o kira parası verilir mi bonservisli adam alalim,kiralik futbolcuya bu para verilir mi diyen arkadaslara;bonservisi ile alamiyoruz zaten,kiralama ve maaş kısıtı yok e satin almadigimiza göre iyi kiralik oyuncuya maas biraz farklı vereceksin ki gelecek nasil olsa satma derdin yok. Yillardir boyle transfer yapan fikoya övgüler diziyordunuz yine bazilari sadece elestirmek icin var.

inter mirandayı salmaz ellerinde 3 tane a kalite stoper var zaten satsalar satsalar ranocchiayı satarlar baska ellerinde ihtiyac fazlası dalbert valero biabiany ve eder var onlara sulanabiliriz

Yok o kira parası verilir mi bonservisli adam alalim,kiralik futbolcuya bu para verilir mi diyen arkadaslara;bonservisi ile alamiyoruz zaten,kiralama ve maaş kısıtı yok e satin almadigimiza göre iyi kiralik oyuncuya maas biraz farklı vereceksin ki gelecek nasil olsa satma derdin yok. Yillardir boyle transfer yapan fikoya övgüler diziyordunuz yine bazilari sadece elestirmek icin var.
eger talisca gibi 2 senelik gelecekse 3 değil 4 te verilir ama bir sene için 3 cok fazla az maasta vermiyoruz 3 istiyor kemiksiz eysan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt