Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zurniaye devre arası "cl bittti ben dönüp championshipte oynamak istiyorum güzel ligmiş" derse ne yapcağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hoca tanıdıgı güvendigi oyuncularla calısmayı sever yıllardır bu böyle necatioynarım desin onu bile oynatır

hocanın en sevdigi forvet tipi necati gibi forvetlerdır

Valla belki kizacaksiniz ama bende istemiyorum ndiayeyi. Bizim ihtiyacımız olan 8 numara değil.ayrica dönüp dolaşıp aynı isimlerde takılı kalmak bende soru işareti yaratıyor

Badou Ndiaye'yi istemiyorum, 3m kiralama bedeli 3m maas ne yaw

Hicbir geri donusu olmayan herife 6m vericez 1 yilligina, Stoke icin piyasa kasicaz

Hocanin begendigini istedigini falan da sanmiyorum. Ya menajeri bizim kulubu guzel yoluyor ya da duyumsuzluktan boyle isimler uyduruyorlar

Eger kiralama bedeli 0 olursa ve eski maasi olan 2.75'i kabul ederse fitim. Bu durumda da Donk yerine alinmasi gerekirdi acikcasi.

Son düzenleme:
bas dost menajerlik parası olarak 8 milyon istemiş

...............Gomis...............
.....................Musa...........
Rodrigues..............Feguli
...............Ndiaye...............
....................Fernando......
Nagatomo...........mariano
.........Kjaer........Serdar......
................Muslera.............

Tuttosport: "Ronaldo'nun kontratında İspanya, İngiltere ve PSG dışında 100 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi mevcut. Juventus bu bedeli ödeyecek. Ronaldo'nun ücreti net 30 milyon Euro olacak."

Bas Dost'un Fenerbahçe'den istedikleri ; 5 milyon euro yıllık ücret 5 milyon euro imza parası 8 milyon euro menajerlik ücreti ..

şenad ok

1530660824823.webp

Son iki sezonda kamyonla gol atmış piyasası olan Bas Dost'u 2m imza parasına falan alabileceklerini mi sanıyorlar biz Gomis'e 2.5 bonservis verirken 2.5ta imza parası verdik Bas Dost rahat 10m tutar maaşı da extra fbli arkadaşlar hayal alemindeler

tarıgın sözleşmesi feshedilcek diyollar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt