Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger talisca gibi 2 senelik gelecekse 3 değil 4 te verilir ama bir sene için 3 cok fazla az maasta vermiyoruz 3 istiyor kemiksiz eysan
Ndiaye değil konu,ama adam zaten epl ye gitmeden 2,75 aliyordu,genel yazdim Talisca bir istisna. Bu arada kiralama bedelleri olarak astronomik rakamlar olmasına karşıyım maas konusu biraz daha esnek olabilir asıl lafım kiralik almayalim bonservisi ile alalim muhabbetine

Ndiaye büyük takım için yetersiz bunu gördük. Şutu yok, pas özrlü. Ama İyi top çalar,güçlü ve arada driblingi var. Terimin niye çok istediğini tahmin ediyorum. Ani baskın pres ve çabuk ataklar ile sonuca gitmek için belhanda ve ndiaye gibi presçi adamlar lazım. Lakin, bunlar ortasahada 3 pas yapamaz, o zamanda çok teknik takımlar bizi maymuna çevirr, topu kapacam diye koştururlar seni. O yüzden ben genç selçuk tarzı top kullanan çok teknik bir 8 numarayı tercih ederdim. Öyle birini alabilmemiz çok zor biliyorum ama topu iyi kullanan en iyi adam donk bu ortasahada, düşünün artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye büyük takım için yetersiz bunu gördük. Şutu yok, pas özrlü. Ama İyi top çalar,güçlü ve arada driblingi var. Terimin niye çok istediğini tahmin ediyorum. Ani baskın pres ve çabuk ataklar ile sonuca gitmek için belhanda ve ndiaye gibi presçi adamlar lazım. Lakin, bunlar ortasahada 3 pas yapamaz, o zamanda çok teknik takımlar bizi maymuna çevirr, topu kapacam diye koştururlar seni. O yüzden ben genç selçuk tarzı top kullanan çok teknik bir 8 numarayı tercih ederdim. Öyle birini alabilmemiz çok zor biliyorum ama topu iyi kullanan en iyi adam donk bu ortasahada, düşünün artık.

Aynen öyle onun için 6oynayan 8numara bakıyorlar. Yoksa felaket olur bizim için. Düşünsene Manchester City geliyor 1.torbadan...

Nuri ye güvenebilsem ( sakatliklara cok olmasa) hemen Nuriyi alip

Fernando
Nuri Ndiaye

Yapardim. Ana o zaman Da nuriyi birakmazlardi

Ahmet calik satip , Sadik almak daha iyi olur.

Sadik kac para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt