- 31 Aralık 2015
- 15.574
- 10.258
- 1.688
Renato Ibarra - Oyuncu profili 18/19 bu adam turkiye'de cok is yapardi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligte uygulanacak mi?Yalnız bu sene VAR dan başımız cok yanıcak gibi serdar , maicon falan tam bombalar
Benitez transferi icin arjantin'e giden bir yonetici vardi o demisti adini unuttumbizimkiler düşmüş 3-5 menajerin ağına aynı adamlar arasında dönüp duruyoruz, güney amerikaya hakim menajerlere telefonla bile ulaşamıyorlardır
kim diyodu arjantinden telefon çekmiyor diye
GSC App
Furkan ayi'yi uzaktan avlayan cocuk degil mi ? O cocuk orta saha diye biliyorum.Miranda - Denayer - Serdar Aziz - Furkan Soyalp stoperlerimiz olsa ne düşünürdünüz ? Bence iş yapar
uygulanacak bu sene geçen senede egitimdelerdi hakemlerLigte uygulanacak mi?
Kolombiyali atletik bir stoper fena olmaz
Depara 10 metre geriden baslayip Ronaldo'ya yetisen ve omuz müdahalesi ile Ronaldo'yu etkisiz hale getiren bir stoper
pardon Ertuğrul Ersoy olacaktı . Yanlışlık olmuşFurkan ayi'yi uzaktan avlayan cocuk degil mi ? O cocuk orta saha diye biliyorum.
Bu Ndiaye yi bi tek ben mi istemiyorum forumda acaba?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye senlik var o vakit. Turkiye ve Var. Ov may gudnısuygulanacak bu sene geçen senede egitimdelerdi hakemler
lutfen dikkat
administrator murat urhanin yeni koydugu kurallar geregi transfer olmadigi vakit konunun bosaltilmasi gerekmektedir
lutfen 15 dk icersinde konuyu terkedin