Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miranda - Denayer - Serdar Aziz - Furkan Soyalp stoperlerimiz olsa ne düşünürdünüz ? Bence iş yapar

bizimkiler düşmüş 3-5 menajerin ağına aynı adamlar arasında dönüp duruyoruz, güney amerikaya hakim menajerlere telefonla bile ulaşamıyorlardır

kim diyodu arjantinden telefon çekmiyor diye

GSC App
Benitez transferi icin arjantin'e giden bir yonetici vardi o demisti adini unuttum :D

Kolombiyali atletik bir stoper fena olmaz

Depara 10 metre geriden baslayip Ronaldo'ya yetisen ve omuz müdahalesi ile Ronaldo'yu etkisiz hale getiren bir stoper

Bursa Başkanı eskiden bir röportaj yapmış, Aziz için 5 milyon paund istedik gibi saçma bir açıklama yapmış. Açıkçası Bursa da mal deil Türk kıtlığına 2 milyona versin . Ha eder mi 1.5 anca eder ama Türk yok malum. Ya medya garip ya da bir şeyler oluyor bilmediğimiz. Emre için de adamlar 5 istiyordu ne oldu da fikirleri değişti. Anlamadım gitti

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vücut koordinasyonu bozuk şut at desen atamaz top dağıt desen dağıtamaz bi adama geri dönüşü olmayan 6 milyon € vermek enayiliğin daniskası işte başka bişi değil

nagatomoya 2 verilirken ağlayan scoutlar dünya üzerinde en bol olan mevkii orta saha için ağlasalarda görsek ciddiyetlerini
bizlerki o bölgede felipe melo gibi bi ustayı izlemişiz ndiaye gibi bi sirk maymunun niye bu kadar peşine düşünüyoruz çok ilginç

Bu Ndiaye yi bi tek ben mi istemiyorum forumda acaba?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Ndiaye yi bi tek ben mi istemiyorum forumda acaba?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende istemiyorum
bence iyi topcu ama belhandayla ndiaye ayni topcunun biri faslisi o yuzden arada stepover yapiyor digeri de zencisi o da kamikaze gibi basiyor
bhanda gidecekse olur anca
bhanda kaliyorsa da farkli tipte oyuncu isterim

adamlar delaney gibi bi adamı geçen sene 2 ye alıp 20 ye satıyor yav aloooooo
orta saha bu ya şeyini sallasan denk gelen bi pazar yani

daha saglam 8 numara gelmeli

lutfen dikkat
administrator murat urhanin yeni koydugu kurallar geregi transfer olmadigi vakit konunun bosaltilmasi gerekmektedir
lutfen 15 dk icersinde konuyu terkedin

lutfen dikkat
administrator murat urhanin yeni koydugu kurallar geregi transfer olmadigi vakit konunun bosaltilmasi gerekmektedir
lutfen 15 dk icersinde konuyu terkedin
images

maliyetler farklı olabilir Nagatomo'yu 4m'ye almıştık Cavanda'yı 1m'ye satmıştık duyumculara kalsa,o yüzden resmi açıklama gelmeden maliyetlere bir şey dememek lazım...Ndiaye bizde 2.75 kazanıyordu zaten 3m kazanması normal olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt