- 1 Mayıs 2018
- 58.565
- 49.343
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine kimse alinmasin daha iyi.
Cikar alt yapidan adami koy oraya.
Birsey vermemis adami tutup, alttan gelenlere hic ama hic firsat vermiyoruz.
Donk icin ayni laflar söylendi.
Badji örnegi karsimizda.
Tutar tutmaz, denemiyoruzki tutup tutmayacagini bilelim.
Haklilik payin var ama iste bundan olmayacagini kabul etmeliyiz bence.reis zaten bu da ayni sekilde gelmedi mi alttan gelene firsat vermisiz iste. herif hic oynamazsa kendini gelistiremez ki. yerine disardan alacagin adamdan da hemen hemen ayni performansi aliyorsun. simdi altyapidan adam cikarsak 2 sene sonra ona kufur ederiz bu ney diye
@Kenan Bozkurt da yazmis
yerine adam alsan 1 milyon euro falan istiyor
cenk gonen ve sinan bolatta da gordugumuz uzre elde de patlayabiliyor
carasso gibi bi adam alamayacagimiza gore (yabanci oldugundan), bu hamleye bu kadar dellenmek anlamsiz
elle tutulur bir kaleci ismi yazildigini hatirlamiyorum nobette ayriyetten, bi serkan kirintili falan vardi o kadar
18 maçta gençliğimi heba etti , yaşlandırdı beni ...10/11 sezondan beri 18 resmi macta oynamis Eray

SON DAKİKA

şaka yapıyon herhalde adam gol sevinci yaşıyo diye 400 bin lira mı alacak ? taraftar ceksın cefayı taraftarın agzına sıcılsın eray beyimizin keyfi olsun ne güzel dünya yaŞimdide Eray ağlamaları başlamış.
Rahat bırakın la çocuğu. Sizde çalışsaymışsınız sizde olurdunuz yedek kaleci. Kazandığı para 400 bin Türk lirası.
Muslera baya seviyor Eray’ı. Eray’da takımı. Ruhsuz gibi oturup maçı izlemiyo. Gol sevinçlerinde hep var.
Linç yiyecem ama, ben kendisinin o kadar kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ayrıca.
Bırakın abi bu saçma sapan mevkiler için stres yapmayı. Cenk Gönen’e iyi dediydimiz adam 1 milyon EURO alıyordu, rezil ötesi çıktı. Alt üstü yedek kaleci ya, Aykut Erçetin’i çağırsalar sesimi çıkarmam.