Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende yedek kulübesinden maç izleyebilirim gol olduğundaki sevincimi tarif bile edemem ortalığı yıkarım 1 seneliğine banada şans versinler 500 bin tl falan verseler hayatımda ciddi bir değişiklik yapmış olur sevaba girerler hiç değilse...

Yerine kimse alinmasin daha iyi.
Cikar alt yapidan adami koy oraya.
Birsey vermemis adami tutup, alttan gelenlere hic ama hic firsat vermiyoruz.

Donk icin ayni laflar söylendi.
Badji örnegi karsimizda.
Tutar tutmaz, denemiyoruzki tutup tutmayacagini bilelim.

reis zaten bu da ayni sekilde gelmedi mi alttan gelene firsat vermisiz iste. herif hic oynamazsa kendini gelistiremez ki. yerine disardan alacagin adamdan da hemen hemen ayni performansi aliyorsun. simdi altyapidan adam cikarsak 2 sene sonra ona kufur ederiz bu ney diye

10/11 sezondan beri 18 resmi macta oynamis Eray

reis zaten bu da ayni sekilde gelmedi mi alttan gelene firsat vermisiz iste. herif hic oynamazsa kendini gelistiremez ki. yerine disardan alacagin adamdan da hemen hemen ayni performansi aliyorsun. simdi altyapidan adam cikarsak 2 sene sonra ona kufur ederiz bu ney diye
Haklilik payin var ama iste bundan olmayacagini kabul etmeliyiz bence.
Oynamadan gelistiremez fikrine de katiliyorum ama iste benim takildigim bir nokta var, bu adama ne zaman firsat gelse ortaya hicbir sey koyamadi. Hani bir ümit bile vermedi oynadigi maclarda.
Üstelik kadroda oldugu dönemler de biz ne kaleciler seyrettik sac bas yolduran, onlardan bile alamadi formayi.
Hic olmazsa artik devir daim olmali, alttan gelen baskasi devralmali.
Su an icin hem daha ucuz olur, hem de ya tutarsa denebilir.

orn.
yedek kaleci olmanin motivasyonu nedir
iyi bir kalecinin yedek olmak icin oynayabilecegi kuluplerden alacaginin cok fazlasini almasi gerekir
atiom 500 bin + mac basi teklif varsa herife 1 milyon verecen ki gelip kulubede oturmayi kabul etsin
alsan bile devre arasi 800 bin+mac basi teklif yapsa oynayabilecegi bir takim, kafasi karisacak motivasyonu dusecek etc.
ya 34-35 yaslarinda yerli kaleci olacak oynamamayi dert etmeyecek (oyle biri yok) ya da iste elde ne varsa

Sinan Bolat ve Cenk Gönen pakedi derhal yapılmalıdır diyenler

@Kenan Bozkurt da yazmis
yerine adam alsan 1 milyon euro falan istiyor
cenk gonen ve sinan bolatta da gordugumuz uzre elde de patlayabiliyor
carasso gibi bi adam alamayacagimiza gore (yabanci oldugundan), bu hamleye bu kadar dellenmek anlamsiz
elle tutulur bir kaleci ismi yazildigini hatirlamiyorum nobette ayriyetten, bi serkan kirintili falan vardi o kadar

Olay budur. Chapeau.

nedense içimde selçuk inan muazzam bir sezon geçirecekmiş hissi oluştu bir anda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eray yerine Batuhan ve altyapıdan birini daha dahil etsek ne kaybedeceğiz biri bana anlatsın

Yedek kaleci alamayacaksak bile bizim profesyonel sözleşmesi olan İsmail Çipe yok mu ? alt yapılarda Batuhan Şen - Boran Güngör filan yok mu arkadaş Eray sanki bu çocuklardan çok mu iyi de herifle sözleşme uzatıyoruz ...

@galadesignerr: Spoiler;

SON DAKİKA

Chelsea'de mutlu olmayan ve menajerine bana UCL'de oynayacak bir kulüp bul diyen Cesc Fàbregas Galatasaray'da. Anlaşma 4 yıllık, önümüzdeki hafta KAP bildirimi gelecek.. İlk benden duydunuz..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gala designerrrrrrrrrrrrr

Şimdide Eray ağlamaları başlamış.

Rahat bırakın la çocuğu. Sizde çalışsaymışsınız sizde olurdunuz yedek kaleci. Kazandığı para 400 bin Türk lirası.

Muslera baya seviyor Eray’ı. Eray’da takımı. Ruhsuz gibi oturup maçı izlemiyo. Gol sevinçlerinde hep var.

Linç yiyecem ama, ben kendisinin o kadar kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ayrıca.

Bırakın abi bu saçma sapan mevkiler için stres yapmayı. Cenk Gönen’e iyi dediydimiz adam 1 milyon EURO alıyordu, rezil ötesi çıktı. Alt üstü yedek kaleci ya, Aykut Erçetin’i çağırsalar sesimi çıkarmam.
şaka yapıyon herhalde adam gol sevinci yaşıyo diye 400 bin lira mı alacak ? taraftar ceksın cefayı taraftarın agzına sıcılsın eray beyimizin keyfi olsun ne güzel dünya ya

Alllaaaaaah fabregasssss

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu hafta Arsenal ve Chelseanin bütün topcularini transfer edecegiz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt