- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
muğdat anca koşar zaten başka birşey beklemiyorum bn şahsen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erayı istemiyorum en azından konu kim olayı değil bu adam yetersizin teki senelerce yattı yattı para kazandı,kabul musleradan forma almasını beklemiyoruz ama eray gibi gevşekler oynayacağına altyapıdan genç kardeşimizin biri oynasın birilerine para kazandırcaksak yeni biri olsun

rtaş tolganın-erenin 2.000.000€ alıp kulübe 0 katkısındansa(zarar yazabiliriz)muğdat anca koşar zaten başka birşey beklemiyorum bn şahsen

bu sene o parayı alcak seneyede 1+1 daha az paraya sözleşme imzalayacak heralde...selcuk parasinida azaltmadi. bu herifin bize verecegi hicbirsey yok
gitsin artik yav. top oynasin sozlesne uzatan haindir bununlabu sene o parayı alcak seneyede 1+1 daha az paraya sözleşme imzalayacak heralde...
bencede gitsin tarıklar tolgalar ama erayla,donkla uzatan yönetim has evlat selçukla dünden hazırdır imzalamaya malesefgitsin artik yav. top oynasin sozlesne uzatan haindir bununla
tolga neysede bu tarikla omurluk mu imzaladik bitmiyor sozlesmesibencede gitsin tarıklar tolgalar ama erayla,donkla uzatan yönetim has evlat selçukla dünden hazırdır imzalamaya malesef