Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wihshere westham taraftarıymış bi de galiba.pelegrini ve westham yöneticileri ile yüz yüze görüşmüş.pelegrini onla ilgili planlarını konusmus.wilshere mali bi karar degil,ailesi için bi karar verecekmiş.iç mesele daha önemli diyo haberlerde.westham fenerin teklifine yakın bi teklif yapmıs ya da yapacakmıs.ve ikna edeceklermiş.hoş westham çılgın para da dökebilir.fenerle bir degil ekonomileri.everton ve wolverhampton da istiyomuş wilshere'ı.ingiltere milli takımını da düşündüğünden ingilterede kalacak denilyo haberlerde.

italya basınına göre de juventus ve milan istiyo wilsherı.

wihshere westham taraftarıymış bi de galiba.pelegrini ve westham yöneticileri ile yüz yüze görüşmüş.pelegrini onla ilgili planlarını konusmus.wilshere mali bi karar degil,ailesi için bi karar verecekmiş.iç mesele daha önemli diyo haberlerde.westham fenerin teklifine yakın bi teklif yapmıs ya da yapacakmıs.ve ikna edeceklermiş.hoş westham çılgın para da dökebilir.fenerle bir degil ekonomileri.everton ve wolverhampton da istiyomuş wilshere.ingiltere milli takımını da düşündüğünden ingilteree kalacak denilyo haberlerde.

italya basınına göre de juventus ve milan istiyo wilsherı.

Bu iş bitmiş Sergi, H.O West Hamımıza.

Jack-2.jpg

ben gidem tsubasanın 14.bölümünü izliyem.

Wilshere haberleri zaten kolpa. Yok gizlice İstanbula gelmiş 2 gün kalmışda şunlar bunlar. Geçeceksin çoktan çıkarırlardı ortaya öyle bişey olsa

GS Kulis güvenilir mi?

Değil. Çünkü o hesabı ilk açan kişi kurayla başkasına verdi o kişide hesabı satmaya çalıştı. Sonra da ilk açan şahıs olduğunu söyleyerek hesabı geri aldığını belirten bir twit geldi hesaptan bayağı kafa karıştırıcı yani ben güvenmiyorum. Elemanın biri hesabı satamayınca milleti trolleyeyim duyumculuk oynayayım demiş olabilir.

devre arası kiralasınlar erayı bi kulübe,iyi bi yedek kaleci şart.gökhan degirmenciyi hala almıyolar,adam şampiyon yaptı bizi erciyes-fener macında.daha ne yapsın..

Eray kalsa dahi 2. kaleci olmaz, 3. kaleci olarak kalır. Tabii hiç bir şekil de kalmaması lazım orası ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt