Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DhQi80NXcAA0Zfk.webp

Bu arada Tarık haberini okuyunca aklıma geldi yine.

Selçuk'un sözleşmesi bitiyor diye bazıları seviniyor ama, evlat kontenjanından 2M yıllığa 2 yıllık uzatırlar seneye. O yüzden boşa sevinmeyin. Selçuk bataklık gibi bir şey. Tam kurtuldum dediğin anda daha da içine alır seni. Varlığına alışsanız iyi olur.

ya birader şu avatarı bir değiş hanımın yanında foruma giremiyorum senin yüzünden onur yazarsa ne pok yerim diye

20446.jpg

Trezeguet beğenmeyenleri anlamıyorum çok kolay çalım atıyor uzaktan şutları var gelişime gerçekten açık.Terimin elinde baya iyi olur bu adam şampiyonar liginde oynucaz bence alınmalı bide orta saha yan forvet ve stoper azım maiconu yollamalıyız direk

Trezeguet beğenmeyenleri anlamıyorum çok kolay çalım atıyor uzaktan şutları var gelişime gerçekten açık.Terimin elinde baya iyi olur bu adam şampiyonar liginde oynucaz bence alınmalı bide orta saha yan forvet ve stoper azım maiconu yollamalıyız direk
oyuncu kötü değil,maliyet uygun olmalı,yoksa 5-6m euroya daha genç daha yeteneklisi bulunur

Alinamaz İnter'e giderse istemeyenler niye almadık diye söver.

oyuncu kötü değil,maliyet uygun olmalı,yoksa 5-6m euroya daha genç daha yeteneklisi bulunur
Maalesef bu tarz adamlar Türkiyeye gelmeyi kabul etmiyo bizimde sabrımız yok o yüzden Trezeguet doğru tercih rakamda pek bişey yapamayız çünkü Kasımpaşa bize karşı dünyanın en gıcık kulübü Fener olsa almıştı çoktan

@Kenan Ünal

Abi sen avatarımdan baya memnunsun diye düşünüyorum. Yanlış mı? Birkaç parmak gitmiş olabilir ama bence değmiştir.

Yengeyi boşa, sana yenisini alalım. GSC olarak tertemiz bir aile kızı bulacağımız konusunda bize kendini rahatlıkla emanet edebilirsin.

Transferden çok yarın başkanın neden basın toplantısı yapacağını ve neler söyleyeceğini merak ediyorum. Bir fikri olan var mı? Avrupadan men vesaire gibi bir konuyu canlı yayında açıklamaz herhalde değil mi? Bir fikir verin renktaşlar :hat:

Kusura bakmayın ama Trezege o performansı bizde sergilese ki bizde sergilemesi daha kolay.

20 milyon euro leeeen diye bagiriyorduk.
Paşa'nın 2 ye aldığı müthiş performans gösteren adamı 3 e falan mı bırakmasını bekliyorsunuz

Tolga veya Eren ile takas olsa müthiş olur.

Diğer bir tahammül edemediğim nokta da, oyuncuların kaliteleri hakkında yapılan yorumlar.

Ya itin götüne sokuluyor, ya kral ilan ediliyor. Ortası yok.

Öyle yorumlar yapılıyor ki Trezeguet hakkında, akıl tutulması resmen ya. 3. lig topçusundan vs bahsediyorlar sanki. Sadece onun özelinde de değil, Maicon - Belhanda - Serdar vs vs vs.

Beğenmedikleri adamları yerden yere vurup çöp ilan etme olayı bi bizde var heralde.

Amrabat ile kıyas yapılıp duruyor, ulan Trezeguet hızlı bir adam bile değil. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Geçmişte birkaç transferden kazık yedik diye, sadece Anadolu'da oynadığı için oyunculara çöp muamelesi yapmak, dünyanın en kısa fıkralarından biri olabilir.

Ndiaye, Bakambu, Niasse, Enes, Cengiz vs gibi örnekler de varken ne hikmetse sadece Amrabat örneği ile kıyas ediliyor.

okurken gözlerim yaşardı. hürmetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt