Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu forumda 25 kişilik oyuncu havuzunda herkes tarafından beğenilen tek isim Linnes. Boşuna kral demiyoruz

Dogru degil maalesef.

Begenmeyenler de var kesinlikle. Hele hele adamin köyüne adamin uyruguna kadar inip sacmasapan karsilastirmalar elestiriler yapanlar da var.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Muğdat lig de hiç bir maçta oynayamaz, sadece kupa maçlarında oynar. Adam hayalini gerçekleştirmek için geldi. Daha sonra gidecek. Bence böyle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neden oynayamasin rdas, yasin gitti yasin bile 20-30 dk buluyordu yine kendine sonradan, oda bulur illaki. ben şu dakikadan sonra ahmed musa kalitesinde bir adam alınacağını düşünmüyorum illaki süre alacaktır o yüzden. CL'de bile görebiliriz son 10dk falan.

Diego Lugano: "Muslera kendini Galatasaray'a adamış ve orada çok rahat. Bana hep İstanbul'daki gelecek planlarından bahsediyor. Daha uzun yıllar orada kalacağını düşünüyorum." (TRT Spor)

neden oynayamasin rdas, yasin gitti yasin bile 20-30 dk buluyordu yine kendine sonradan, oda bulur illaki. ben şu dakikadan sonra ahmed musa kalitesinde bir adam alınacağını düşünmüyorum illaki süre alacaktır o yüzden. CL'de bile görebiliriz son 10dk falan.
Benim fikrim böyle. Yasin muğdattan daha yetenekli, onun sorunu bencil ve aptal olması. Muğdat umarım hepimizi yanıltır ligde de forma giyer ve bazı maçlarda iyi oynar. Ama hiç oynamasa bile verilen para üzülünecek bir para değil.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diego Lugano: "Muslera kendini Galatasaray'a adamış ve orada çok rahat. Bana hep İstanbul'daki gelecek planlarından bahsediyor. Daha uzun yıllar orada kalacağını düşünüyorum." (TRT Spor)

Evet kulübümüzün disaridan gelen ilk yabanci baskani olacak Muslera 15-20 sene sonra :hat:

günlerdir ciddi duyum yok :///

Aslında borç olmasa Treze için 5-6 milyon asla fazla değil.Piyasa acaip uçmuş durumda.O yaştaki iyi oyuncular zaten en az 15 milyon euro.Ya 18-19 yaşındayken ucuza alacaksın ya da 5-6 milyon verip alacaksın.

Oynamak var oynamak var arkadaş diğer türlüsünü söylüyor sahada olur ama katkısı olmaz demek istemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt