Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Kocuk u izlemedim ama TSL de yerli bir cok kaliteli kaleci var.
Mesela Goztepe kalecisi Gunay (Sebebini bilmiyorum ama bildigim kadariyla Goztepe ile sozlesmesi feshedildi. ) i bir lig macinda izlemistim ve mukemmel oynamisti. Hatta yorumcular Beto mu, Gunay mi iyi diye konusuyordu.. Eger bosta ise gelmesini isterim.
O maçı bende izlemiştim başak maçıydı sanırsam çok iyiydi. Dediğiniz gibi bir durum varsa gelmesi bizim yararımıza olur

Günay fena öneri değil ama Okan Kocuk alınabiliyorsa alınsın , 2. Ligde en çok övülen kalecilerden birisi oydu

Hakan Balta uzun yıllar takıma ciddi katkı sağlamış, efendi ve düzgün bir oyuncudur. Ne zaman görev verilirse profesyonelce çıkıp oyununu oynamıştır. Bazı durumlarda kulüp ile aynı şeyleri düşünmeyip ters düşmüştür ama bu onun katkılarına gölge düşürmez. Kaldıki katkısı daha fazladır.

Eski oyuncularımızı yerme konusunda bizim kulüp ve taraftar profili olarak başka bir oluşum yoktur herhalde.

Adam gayette güzel bir jubileyi hak ediyor. Umarım bu sefer bu konuda doğru olanı yaparlar.

Erzurum kaleye Sehic'i almış.
Çaktırmadan Hakan'ı üç paraya indirmişizdir umarım. Eray'la sözleşme falan yapılmamış diyolla. Eray'ın yerine club grown Hakan dursun.

Kafayı yemişler
ScreenShot_20180705220536.webp

Ulan A Spor sizin vereceğiniz habere , Diego Reyes haberine birazda olsa inanmıştım yaw Vida ve Witsel olaylarını görünce gerçek hayata döndüm

Vida taş çatlasa 5-10 milyon avro arası eder, o da piyasanın bu kadar yüksek olmasından kaynaklı yoksa onu da etmez.

Bu kadar hantal ve ağır bir oyuncunun beğenilmesini de anlamış değilim.

Hakan Baltanın 2014'ten yana katkısı falan yok bu arada 10 senenin maksimum 3-4 senesinde iyi oynamıştır çoğu sezon hatalarıyla illAllah ettirmiştir , Son kan emici tutumuyla da çoğu taraftarın gözünde 0 a inmiştir,bu camianın evladı iyi kötü emek verdi sözlerinden iğrelti duyuyorum yaw. Böyle bir zihniyet kesinlikle profesyonel kulüplerde bulunmamalı , Bu adam bu işi babasının hayrına yapmadı her sezon çatır çatır para aldı madem 10 senelik efsane futbolcumuz yollanmak istendiğinde de biraz karakter koysaymışda taraftarın saygısını kazanabilseymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt