Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarik essegini biz aldik. onlarda da bir dursun baskan olma olasiligi ihtimal.

Kiralayıp oynattılar ve beğenip aldılar sana neden ilginç geliyor?

Her kulüp bizim gibi değil inter, milan, west ham falan olsa neysede hele 1 belçika takımı mümkün değil işe yaramaz birine para versin.

gitmek istemiyolarki isteyen olsada kapı gibi sözleşme yaparsan yattıkları yerden para kazanırlar...

Oynasalar burak gibi satardık en kötü körmüş, topalmış falanla olmaz bu işler donkun içinden ne çıktı foruma kalsa çöp tenekesiydi, cavandayı beğenip aldılar hala yok körmüş, topalmış o kadar maçta forma verdiler hiç mi izlemediler bu adamı 2,4 verip aldılar

Yarın saar 14:00 e kadar sabır edin arkadaşlar aşağı yukarı birşeyler netleşir en azından.

Kiralayıp oynattılar ve beğenip aldılar sana neden ilginç geliyor?

Her kulüp bizim gibi değil inter, milan, west ham falan olsa neysede hele 1 belçika takımı mümkün değil işe yaramaz birine para versin.
trezeghe gibi adami 2 milyon euroya vermis kasimpasaya anderletch. herseyi duzgun mu yapiyorlar. oyun yapilarina uymustur veyahut.

seni hep hamza ile karistiriyorum cok ilginc

saat 4e alındı başkanın toplantısı

Bizdeki Maicon da bunun gibi, 2 haneli para vermem ben bunlara. Mevcut piyasada fiyatlar çok uçtuğu için azıcık birşey yapsalar ( DK yada CL) hemen fiyatları uçuyor.

Ama ben takımımda görmek istemem açıkcası.
tabi vida'yi maicon'a tercih ederim ama beli dönmeyen maicon'a afedersin kazik gibi bir sürü bonservis ödedik. ujfalusi gibi tecrübeli bi stoperi 2 milyon civarina alip 2 sene faydalanmak daha dogru olurdu. belhandayi da cok yüksek fiyattan aldik, kiralik 10 numara bakmak lazimdi en kötü ihtimal büyüklerden birini alabilirdik

bjk linnesi istese karşılıgında tolgayı verse alır mıydınız

Oynasalar burak gibi satardık en kötü körmüş, topalmış falanla olmaz bu işler donkun içinden ne çıktı foruma kalsa çöp tenekesiydi, cavandayı beğenip aldılar hala yok körmüş, topalmış o kadar maçta forma verdiler hiç mi izlemediler bu adamı 2,4 verip aldılar
aynı şeyden bahsediyoruz aslında bize kötü onlara iyi onu anlatmaya çalışıyorum zaten burak yanlış örnek tarzını karakterini beğenmezsin belki ama leblebi gibi gol atıyo adam tabiki isteyen olur,son olarakta donk konusunda ben hala aynı şeyi düşünüyorum bana görede çöp ama birilerine bakarsan şampiyonluğun büyük mimarlarından o fizikle biraz kondisyonla top çalmak zor bişey olmasa gerek yaptığı tek ekstra iş kasımpaşa maçındaki asistti buda benim fikrim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt